Γιώργος Ασημακόπουλος: Έμεινε με το μποξεράκι στη μέση του δρόμου - Η στιγμή που ξεγυμνώθηκε στα στενά της Μυκόνου (Βίντεο)

Ένιωσε μία ενόχληση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Ασημακόπουλος
Instagram / Γιώργος Ασημακόπουλος

Η Μύκονος είναι ένας πολυσύχναστος προορισμός, ιδιαίτερα για τα "μεγάλα" ονόματα της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz. Εκεί, για παράδειγμα, βρίσκεται η Βίκυ Καγιά με την οικογένειά της (δείτε εδώ βίντεο με τα "καυτά" φιλιά της στον Ηλία Κρασσά σε γνωστό εστιατόριο), αλλά δεν είναι η μόνη.

Αυτές τις ημέρες τις διακοπές τους κάνουν εκεί και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή), δύο πρώην παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι τηλεοπτικά μπορεί να μην φαινόταν πως έκαναν "τρελή" παρέα, ωστόσο μετά από αυτό ήρθαν πιο κοντά.

Η στιγμή που ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεγυμνώθηκε στα στενά της Μυκόνου

Απολαμβάνουν τις παραλίες του νησιού και τη νυχτερινή ζωή, όμως υπάρχουν και τα απρόπτα. Την Παρασκευή 28/7 συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατέληξε να ξεγυμνώνεται στα στενά, όσο ο κόσμος περνούσε από δίπλα, καθώς ένιωσε τσιμπήματα στο σώμα του και ως survivor αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αφού, λοιπόν, κατέβασε το παντελόνι του και έμεινε με το μποξεράκι, εντόπισε ένα τσιμπούρι γατζωμένο στο μπατζάκι του. Ο φίλος του, Στάθης, που βρισκόταν δίπλα του βιντεοσκόπησε το σκηνικό, μιας που το βρήκε ξεκαρδιστικό και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Οι σκαφάτες διακοπές του στη Σαντορίνη και η χημεία με την Ελευθερία Ελευθερίου

Στο Survivor βρίσκονταν αρχικά σε διαφορετικές ομάδες, αλλά όταν δύο άνθρωποι έχουν χημεία, είναι θέμα χρόνου μέχρι αυτό να βγει προς τα έξω... Οι κάμερες στο ριάλιτι επιβίωσης έσβησαν, και τώρα φαίνονται οι πραγματικές φιλίες, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Ελευθερία Ελευθερίου να ανήκουν σίγουρα σε αυτό το κλαμπ και να δηλώνουν πλέον αχώριστοι.

Αυτό φάνηκε και στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, από τις πρόσφατες διακοπές τους στην Σαντορίνη, όπου οι δύο κολλητοί πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο. «Είχαμε δέσει από το πρώτο Survivor, κάναμε παρέα και εκτός παιχνιδιού», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, για να συμπληρώσει: «Μου αρέσει το χιούμορ και ο αυθορμητισμός του». Αμοιβαία τα αισθήματα, αφού και ο επιχειρηματίας δηλώνει για εκείνη: «Μέσα στη ζούγκλα καταλαβαίνεις με ποιους θα κάνεις παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είναι ένας υπέροχος και αληθινός άνθρωπος, ξέρει να σε κάνει να αισθανθείς ωραία στην παρέα».

Την ίδια στιγμή εμφανίζονται μαγεμένοι από τις γραφικές τοποθεσίες του νησιού περνώντας αυτό το διάστημα στα Φηρά και στο Ημεροβίγλι, ποζάροντας με αέρα μοντέλου και φόντο το φημισμένο ηλιοβασίλεμα -για το οποίο κάθε χρόνο ταξιδεύοντας δεκάδες χιλιάδες τουρίστες. «Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα τέτοιο νησί με τόσο υπέροχες παραλίες», λένε συγκεκριμένα, γοητευμένοι από τον αέρα της Σαντορίνης, συστήνοντας... ανεπιφύλακτα αυτή την εμπειρία.

Υπενθυμίζουμε πως στο νησί αυτή την περίοδο βρίσκεται και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό (δείτε εδώ το υπερλούξ ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν)

Νέα σχέδια στη ζωή τους

Είναι μαγικό πόσο ανανεωμένοι δείχνουν, μετά από λίγη ξεκούραση. «Το χρειαζόμασταν και οι δύο μετά το Survivor, γιατί δεν μας είχε δοθεί ο χρόνος απλά να πάμε κάπου και να απολαύσουμε τις διακοπές μας», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που επέστρεψε πλέον στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Mr. Sandy Kosta ετοιμάζεται να επεκταθεί παράλληλα στον κλάδο των μεσιτικών, ενώ εξετάζει διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από το Survivor. Από την άλλη, οι διακοπές μπήκαν σε pause και για την Ελευθερία Ελευθερίου που συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα με τη νέα της επιτυχία «Sugardaddy», ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο και θα εμφανίζεται.