Έχουν ίδια μύτη και χαμόγελο - Αυτή είναι η 27χρονη κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου παντρεύτηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το 1994 και μαζί απέκτησαν μία υπέροχη κόρη, στην οποία έδωσαν το όνομα Νικολέττα. Ως οικογένεια αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι' αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες σπανίζουν, ωστόσο πολύ πρόσφατα η ηθοποιός μοιράστηκε μία από τις αγαπημένες τις εικόνες με το παιδί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το βράδυ της Παρασκευής 28/7 συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία τους την οποία έχει κορνιζάρει στο σπίτι τους, όπου οι δυο τους χορεύουν σε κάποια εκδήλωση, η οποία φαίνεται πως είναι η γαμοβάφτιση του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, όπου η Ελένη Ράντου έγινε νονά.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ, καθώς έχουν το ίδιο χαμόγελο, την ίδια μύτη και τα ίδια χρώματα!

«Περσινά χαμόγελα!!!!», έγραψε στο προφίλ της η περήφανη μαμά.

Διαβάστε επίσης: «Την έφεραν πίσω» - Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου από το νοσοκομείο με τη μητέρα της σε καροτσάκι

Με τι ασχολείται

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10/22) η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη και για την αγαπημένη της κόρη που της έχει τεράστια αδυναμία, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

«Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί.

Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη.

Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα ποτέ πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».