«Όχι, δεν είμαι έγκυος» - Στο χειρουργείο η φιναλίστ του The Bachelor 2, Άννα Ζένιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όχι, δεν είμαι έγκυος» - Στο χειρουργείο η φιναλίστ του The Bachelor 2, Άννα Ζένιου

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ώρες για την πρώην παίκτρια και φιναλίστ του The Bachelor 2 που είχε κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά, Άννα Ζένιου, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 29/8 προχώρησε σε χειρουργείο.

Δεν μπήκε σε παραπάνω λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της και ποια ήταν η επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει, ωστόσο εξήγησε πως όλα πήγαν καλά και πως αυτό που την ενδιαφέρει στην προκειμένη φάση είναι να σταματήσουν οι έντονοι πόνοι της. Μάλιστα, έλυσε και την απορία σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν εάν περιμένει το πρώτο της παιδί.

Δείτε επίσης: Θύμα απάτης η Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό»

Η ανάρτηση της Άννας Ζένιου μετά το χειρουργείο

«Χθεσινό πριν την επέμβαση! Χρειάστηκε να κάνω μια μικρή επέμβαση. Όλα καλά όμως!!! Εύχομαι όλοι μου οι πόνοι πια να μειωθούν…», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Και για όσους ρωτήσατε, όχι δεν είμαι έγκυος».

Διαβάστε επίσης: Μεταμορφώθηκε σε κούκλα Barbie - Άλλος άνθρωπος τρία χρόνια μετά το Bachelor η Έλενα Παπαμεθοδίου

Άννα Ζένιου bachelor νοσοκομείο

Πώς ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (29/4/22) στην εκπομπή Πρωινό για την Άννα Ζένιου και τον Αλέξη Παππά. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως ό, τι κι αν υπήρχε ανάμεσά τους, τώρα πια έχει τελειώσει και μάλιστα οριστικά.

Η φιναλίστ του The Bachelor μίλησε μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε πως δεν έχει ανάγκη τον Αλέξη για να προχωρήσει στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε πως τώρα πια δεν έχουν καμία επαφή. (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο).

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς μετρά έναν ακόμα χωρισμό για φέτος, μετά φυσικά από αυτόν με την Αλέσια και την Αθηνά New York. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η σχέση του με την Άννα Ζένιου δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από κανέναν από τους δύο.

«Δεν περιμένω κανέναν Αλέξη Παππά. Έπαθες σοκ; Δεν μου λείπει κανένας Αλέξης. Κοιτάω μπροστά και δεν μιλάμε πλέον. Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία. Αραιά και που μπορεί να μιλήσουμε. Αυτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ζένιου.