Ανησυχία με τη φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου - Το σημάδι στο πόδι της που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την ώρα που τα γυρίσματα των Παγιδευμένων έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ την φωτογραφία του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από εκεί), απολαμβάνει λίγο χρόνο με την κόρη της, κάνοντας βουτιές στην παραλία.

Την Κυριακή 30/7, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους, μετά το μπάνιο, φορώντας τα μαγιό τους. Πέρα, όμως, από την αξιολάτρευτη εικόνα μαμάς και κόρης, πολλοί στάθηκαν σε ένα σημάδι που φαινόταν πως είχε στο πόδι της η ηθοποιός και προκλήθηκε ανησυχία.

Ανησυχία με την φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Άρχισαν να της στέλνουν, δηλαδή, μηνύματα οι ακόλουθοί της, ρωτώντας την τι συνέβη και εάν χτύπησε σοβαρά, με αποτέλεσμα η ίδια να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα, με δεύτερο story, την Δευτέρα 31/7, εξηγώντας τι είναι τελικά αυτό το σημάδι.

Δείτε επίσης: Γάμος Μουζουράκη: Συνοδευόμενη από τον Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Η πρώτη κοινή & επίσημη εμφάνιση μετά τις φήμες της σχέσεις τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόδι

«Επειδή παραδόξως ανησυχήσατε πολλοί για το αριστερό μου πόδι στο προηγούμενο story… απλώς αντανακλούσε ο ήλιος και φαίνεται περίεργα στη φωτογραφία. Όλα καλά», επισήμανε.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανησυχία

Η ζωή της στην Αμερική

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε, πριν καιρό, καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show που παίζει στη late night ζώνη του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός που παρακολουθούμε να συμμετέχει στην σειρά Παγιδευμένοι (δείτε τι γράφει το twitter), μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή της στην Αμερική.

Το 2015 με τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Βλάχο (δείτε τη νέα του σύντροφο), αποφάσισαν να φύγουν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να κάνουν καριέρα εκεί.

«Η Αμερική ήταν ένα θέλω που υπήρχε χρόνια στο μυαλό μου. Αλλά λόγω δουλειάς έλεγα συνέχεια του χρόνου αλλά φτάνει η στιγμή που λες ή το κάνεις ή όχι. Παρέμενε το θέλω μέσα μου και ήθελα να το κάνω.

Έφυγα το τέλος του 2015, έμεινα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη που εκεί έκαναν μαθήματα, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και βρήκα μάνατζερ και ξεκίνησα ακροάσεις. Γύρισα το 2018 για έναν χρόνο και έκανα και το Bake Off το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Οριστικά ξαναγύρισα το 2020», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα. Νιώθω ευγνώμων που οι φίλοι που έκανα τελικά στο Λος Άντζελες είναι μέχρι και σήμερα.

Μακάρι να είχα ένα άλλο βιογραφικό αλλά πήγαινε σε οντισιόν. Ξέρεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τι ανταγωνίζεσαι. Στα 17, το ηλιακό γκρουπ που ανταγωνίζεσαι είναι στην ίδια ηλικία. Όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη ηλικία, ανταγωνίζεσαι με άλλους ανθρώπους. Άλλοι άνθρωποι στα 30 τους εκεί έχουν ήδη Όσκαρ. Είμαστε από μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα. Για την πρώτη μου οντισιόν έψαχναν Ελληνίδα και πήγα, έκανα ακρόαση. Δεν ζητούσαν να μιλήσω ελληνικά, αρκεί να έχω την προφορά. Τους άρεσα αλλά είπαν ότι δεν έμοιαζα με Ελληνίδα αλλά με Ρωσίδα».

Γιατί δεν γυρνούσε στην Αμερική; «Προέκυπταν προτάσεις από την Ελλάδα, δεν γυρνούσα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην Αμερική. Υπήρχαν φορές που έπεφτα και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Δεν πήγα Αμερική για να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω εκεί και εάν προέκυπτε κάποιος ρόλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Όταν έρχεται το ένα όχι μετά το άλλο, μπαίνεις στη διαδικασία του “δεν αξίζω”, ότι περνούν τα χρόνια. Πλέον ξέρω πολύ καλά εμένα και είμαι ανοιχτή να με μάθω. Πριν φύγω θεωρούσα ότι με ξέρω!

Σχετικά με την απόφαση της να αλλάξει το όνομα της, αποκάλυψε: «Έφτανα στο χώρο για την ακρόαση και ενώ ήταν γραμμένο το όνομά μου στο καρτελάκι το διάβαζαν Λοάνα και για το επίθετο το εγκατέλειπαν στα μισά. Το έκανα Joanna Fyllidou και στεναχωρήθηκε ο μπαμπάς. Ήταν παρότρυνση της μάνατζερ να διευκολύνουμε την κατάσταση».