Ο χορός της Μαρίας Σολωμού στο χλιδάτο ξενοδοχείο που μένει στη Σαντορίνη με το τραγούδι του Mente Fuerte

Χαμός έγινε στο Tik Tok

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ο χορός της Μαρίας Σολωμού στο χλιδάτο ξενοδοχείο που μένει στη Σαντορίνη με το τραγούδι του Mente Fuerte

Η γνωστή ηθοποιός Μαριά Σολωμού, μετά το τέλος της επιτυχημένης παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε στην Θεσσαλονική (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε ο Mente Fuerte για την παράσταση), έφτιαξε τις βαλίτσες της και έφυγε κατευθείαν για την Σαντορίνη. Το είχε δηλώσει και η ίδια μάλιστα αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι η ανάγκη της πάει φέτος διακοπές ήταν πολύ έντονη.

Ο χορός της Μαρίας Σολωμού που τρέλανε το Tik Tok

Η ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας 31/7, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βιντεάκι στο οποίο χορεύει το καινούριο τραγούδι του Mente Fuerte και του Αντώνη Ρέμου, που λέγεται Πόσο Θέλω. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από το υπέροχο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει στην Σαντορίνη, και η θέα του σου κόβει την ανάσα.

Στο βίντεο, η ηθοποιός φοράει το μαγιό της και μία αέρινη παντελόνα και χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού, και δείχνει πόσο χαρούμενη είναι που επιτέλους έχει πάει διακοπές. Το βίντεο συνόδευε μία λεζάντα στην οποία η Μαρία Σολωμού έγραφε ότι: «Ζώντας στο νησί...»

''Εγκεφαλικό'' για τη Σολωμού τη στιγμή που ο Fuerte τη μπουγέλωσε σε beach bar μπροστά σε κόσμο

Η Μαρία Σολωμού το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από πολύ καιρό πήρε την απόφαση να παίξει σε θεατρική παράσταση, η οποία και ολοκληρώθηκε με εκείνη να αποσπάει πολύ καλές κριτικές.

Η ηθοποιός λοιπόν έχει όλο το χρόνο να απολαύσει πια τις διακοπές και τα μπάνια της ξεκινώντας το πρώτο την Παρασκευή 21/7 (δείτε την εδώ να ποζάρει με το μαγιό της και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι).

Χαλαρή και ανέμελη έδειχνε η Σολωμού στο instagram μέχρι, που στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο Tik Tok ένα βίντεο από τον Mente Fuerte, που την μπουγελώνει ολόκληρη σε beach bar! Οι αντιδράσεις; Αποτυπώνονται όλες στο βίντεο καθώς δε μπορούν να περιγραφούν με λόγια.

ΠΗΓΗ K