Μαίρη Συνατσάκη: Δεν θα χωράνε σε λίγο τα λούτρινα παιχνίδια - Φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της

Είναι όλο ροζ με ζωάκια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη, από τότε που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή, η μικρή Ολίβια, η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς. Βασική της προτεραιότητα έχει γίνει η κόρη της, πράγμα που έχει δηλώσει ανοιχτά πολλές φορές μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media

Το πρωί της Δευτέρας 1/8 λοιπόν, θέλησε να μας δείξει ένα μέρος από το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας, προκειμένου να μας πει την δική της καλημέρα.

Η φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, μοιράζεται ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια σήμερα μας έδειξε μία γωνία του δωματίου της μικρής.

Όπως είναι λογικό, στο δωμάτιο της κόρης της, γίνεται ένας πανικός από λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, προφανώς και δεν λείπουν και τα παιδικά παραμύθια.

Δείτε επίσης την απογοήτευση της Συνατσάκη με την επίθεση που δέχτηκε η Τούνη για τον θηλασμό

Μαίρη Συνατσάκη κόρη παιδικό δωμάτιο

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το μεγάλωμα του μωρού της

Νέο show room στους Αμπελόκηπους άνοιξαν η Μαίρη Συνατσάκη με την Αθηνά Οικονομάκου. Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί και απέσπασαν δηλώσεις και από τις δυο επιχειρηματίες (δείτε τις δηλώσεις της Αθηνάς).

Η πρώην παρουσιάστρια, μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε για το Shopping Star, ενώ απάντησε στα πολύ αρνητική μηνύματα που δέχεται από τότε που έγινε μαμά.

«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο και αποδοχής, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό», ανέφερε αρχικά φανερά απογοητευμένη.

«Μου έκλεισαν το twitter; Είναι οκ για εμένα. Είναι τοξικό μέσο για εμένα», είπε στη συνέχεια.

«Έκανα και εγώ κουβέντα για το Shopping Star. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω» αποκάλυψε για τα επαγγελματικά της.