«Το στήθος δε πρέπει να...» - Απογοητευμένη η Συνατσάκη με την επίθεση που δέχτηκε η Τούνη για τον θηλασμό

Τι είπε για Στίγκα και Τζήμερο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το στήθος δε πρέπει να...» - Απογοητευμένη η Συνατσάκη με την επίθεση που δέχτηκε η Τούνη για τον θηλασμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε η Μαίρη Συνατσάκη. Δημοσιογράφος βρέθηκε στο event για το νέο show room για το project soma και όταν την εντόπισε δεν γινόταν να μην την ρωτήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των social media και της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια η οποία πριν 7 μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της) έχει αποδείξεις πως δεν μασάει τα λόγια της και είναι ιδιαίτερα αιχμηρή σε θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη στο Πρωινό

«Είναι πολύ ωραία η μητρότητα. Έχω αποτρελαθεί. Σήμερα γίνεται επτά μηνών. Είναι ένα πανέμορφο λουκουμαδάκι, το καλύτερο της γης», ανέφερε αρχικά για το μωράκι της, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή.

Η τοποθέτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Τούνη για το θηλασμό

Σε ερώτηση για το σάλο που προκλήθηκε με το δημόσιο θηλασμό της Ιωάννας Τούνη (δείτε τι γράφτηκε στο twitter), είπε «Είναι σαν να χάνω ένα κομμάτι της ελπίδας μου για την ανθρωπότητα όταν πρέπει να συζητάμε ξανά και ξανά τέτοιου είδους πράγματα. Το στήθος δε πρέπει να σεξουαλικοποιείται όταν πρόκειται για την τροφή ενός μωρού. Μου φαίνεται παράλογο. Ήταν μια ημέρα που ξύπνησα απογοητευμένη από την κοινωνία μας. Λέω "γιατί πάλι;"».

Το σχόλιο για τη συνέντευξη του Στίγκα στην εκπομπή

«Είδα τη συνέντευξη του κυρίου Στίγκα. Γιώργο, δεν άφησες να πέσει τίποτα κάτω. Για να μην επανέλθω στην απογοήτευσή μου προς την ανθρωπότητα, αν ο κύριος Στίγκας ή οποιοσδήποτε άλλος δε θέλει την ομοφυλοφιλία, ας μην είναι ομοφυλόφιλος αλλά, δεν παίρνει κανέναν από τον άνθρωπο τον ίδιο να εκφράσει αυτή την άποψη για κάποιον άλλο. Δεν είναι θέμα άποψης, είναι η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Θα ήθελα να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχωρίσουν ότι η αγάπη και η φροντίδα, δεν έχουν φύλο. Θα ήθελα επίσης, να επισημάνω ότι τα ομοφυλόφιλα παιδιά προκύπτουν από ετερόφυλα ζευγάρια. Αν ένας άνθρωπος είναι να είναι ομοφυλόφιλος, θα είναι ομοφυλόφιλος», απάντησε έπειτα από σχετική ερώτηση (δείτε εδώ την συνέντευξη του στο Πρωινό).

Το σχόλιο για τον Τζήμερο και την "επίθεση" στην Τζώρτζια

Για τις αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου για την ενδυμασία της Τζώρτζιας στην Βουλή, απάντησε «Αυτό δεν είναι άποψη, είναι σαν να έρχομαι εγώ και να σε γδύνω, και να σου λέω ότι δε μου αρέσει που είσαι έτσι. Σαν να μπαίνω σπίτι σου και να σου λέω, "δε μου αρέσουν τα πιατάκια που έχεις σπίτι σου". Μη τα βάλεις στην κουζίνα σου, μη φορέσεις αυτό το μπλουζάκι, μη θηλάσεις δημόσια, μην είσαι ομοφυλόφιλος, μην ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους που είναι όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ανεβάσω και τον τόνο»

Τα τρυφερή λόγια για τον Μουτσινά

Στο τέλος μίλησε και για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ, αφού αποχώρησε από το κανάλι και την τηλεόραση «Ας πάρει τον χρόνο του. Ας γεμίσει τις μπαταρίες του, την ενέργεια του. Εμένα θα μου λείψει και ξεκάθαρα ως τηλεθεάτρια σκέφτομαι "τι θα βλέπω το μεσημέρι". Είναι μοναδικός. Εύχομαι να βρει το χρόνο που θέλει μέσα του και να επιστρέψει σύντομα. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει δεύτερες σκέψεις αλλά είμαι σίγουρη ότι στεναχωρήθηκε για αυτό αλλά ακόμα και οι φιλικοί χωρισμοί είναι μια απώλεια», είπε.