Mega: Επίσημη ανακοίνωση για τον Μιχάλη Κεφαλογιαννη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega: Επίσημη ανακοίνωση για τον Μιχάλη Κεφαλογιαννη

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα αλλά και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Ξεκίνησε την καριέρα του από την εφημερίδα Μεσημβρινή και ειδικεύτηκε στο ιατρικό ρεπορτάζ.

Το 1992 συμμετείχε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ενώ το 2000, και μετά από κάποια χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική τηλεόραση, ανέλαβε το ιατρικό ρεπορτάζ του Mega. Παράλληλα είχε την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής Όλα για την υγεία.

Το 2004 παρουσίασε την εκπομπή με τίτλο Υγεία για όλους στην κρατική τηλεόραση, ενώ εργάστηκε και ως αρχισυντάκτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τον Μάιο του 2009 το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α. Μπότση τον τίμησε με το βραβείο ανθρωπιστικού ρεπορτάζ για την ποιότητα της ενημερωτικής εκπομπής του Υγεία για όλους στη ΝΕΤ.

Το 2010 επέστρεψε στο Mega για να παρουσιάσει την εκπομπή Όλα για την υγεία μου, ενώ το 2015 παρουσίασε στο Mega την εκπομπή My life. Την επόμενη χρονιά στην ΕΡΤ1 την εκπομπή Η ζωή μου, η υγεία μου.

Το 2018 παρουσίασε στον Alpha την εκπομπή Οδηγός καλής ζωής και στη συνέχεια το 2020 παρουσίασε το Μένουμε Alpha.

Το 2021 ξεκίνησε στο Mega την εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, συνεχίζει και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης: «Ήταν φρικτό» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA, για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος θα συνεχίσει να μας ενημερώνει μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του «Όλα για τη ζωή μας» για σημαντικά θέματα γύρω από την υγεία, την ευεξία, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και ό,τι έχει να κάνει με τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας αλλά και την επιθυμητή άνθηση των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και η αξιόλογη δημοσιογραφική του ομάδα φέρνουν στο προσκήνιο και φωτίζουν από όλες τις πλευρές ζητήματα που μας αφορούν.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» που μας μύησε στο ευ ζην, μας έμαθε να ακούμε προσεκτικά το σώμα και την ψυχή μας και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, συνεχίζει δυναμικά στο MEGA.