«Δεν μασάω από δήθεν ξερόλες...» - Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου μετά την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη

Είχε θέσει υποψηφιότητα πριν λίγες ημέρες στο πλευρό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μασάω από δήθεν ξερόλες...» - Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου μετά την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης πριν από δύο ημέρες απέσυρε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το ζεϊμπέκικό του (δείτε εδώ αναλυτικά) και έκτοτε πολλοί είναι οι διάσημοι που πήραν θέση επί του θέματος, με πολλούς από αυτούς να έχουν θέσει υποψηφιότητα για να βρεθούν στο πλευρό του στις επόμενες εκλογές.

Ανάμεσά τους και η Βάσια Παναγοπούλου, η αγαπημένη ηθοποιός από την Γη της Ελιάς, η οποία την Τρίτη 1/8 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την άποψή της, υπέρ του πολιτικού.

Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου για την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη από τις εκλογές

«Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ… Κουράστηκα να κάνω συλλογή από τέτοια πλάσματα… δεν περιμένω τίποτα από κανέναν γι’ αυτό και δεν μπορεί τίποτα να με ακουμπήσει… έμαθα στη ζωή μου να θεωρώ δώρο την ευγνωμοσύνη και ως δώρο την δέχομαι. Εγώ λοιπόν ξέρω να λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όποιον με εμπιστεύεται και με θεωρεί ικανή για τα μεγάλα και τα δύσκολα…

Στην πρόσφατη απόφαση μου να ασχοληθώ με τις εκλογές που αφορούν την Περιφέρεια οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο Πατούλη. Και νιώθω πως συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, ειλικρινή και υπερήφανο. Όσα έκανε για την Περιφέρεια και ειδικότερα για τον Πολιτισμό θα μείνουν ως έργα για την Αττική που ζούμε και αγαπάμε. Νοιάζομαι για τον τόπο μου και για τους ανθρώπους του Πολιτισμού. Και γι’ αυτό δεν μασάω από δήθεν ξερόλες. Και επίσης είμαι απόλυτα δοσμένη σε ό,τι αγαπώ. Δεν υπάρχουν «διακοπές» και δηθενιές για εμένα. Είμαι μόνο επί της ουσίας. Καλό μήνα Αύγουστο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βάσια Παναγοπούλου για Πατούλη
Instagram / Βάσια Παναγοπούλου