Ξετρελαμένη η μικρή Μελίτα - Οι φαντασμαγορικές διακοπές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στις Μαλδίβες

Μπροστά στα καταγάλανα νερά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Χατζίδου
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται στις εξωτικές Μαλδίβες για διακοπές, μαζί με την μονάκριβη κόρη τους, Μελίτα, και δημοσιεύουν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες τους από το ταξίδι, δείχνοντας από το μέρος που μένουν (δείτε το εδώ), μέχρι τι τρώνε και τις δραστηριότητες που επιλέγουν να δοκιμάσουν με το παιδί τους.

Την Τρίτη 1/8 μάλιστα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανέβασε μία σειρά με νέες φωτογραφίες τους από εκεί για να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας το νέο δοκίμασαν να κάνουν και πως είναι το νησί για ένα ανήλικο παιδί.

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της και τον Ετεοκλή Παύλου από τις Μαλδίβες

«Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις #maldives ! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελιτα).

Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Σε αγαπώ πολύ» - Η ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Χατζίδου

Τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα με το συμβόλαιο του STAR

Την Παρασκευή 7/7 το BreakfastStar με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου έριξαν αυλαία εν όψει του καλοκαιριού δίνοντας ραντεβού οι παρουσιαστές με το κοινό τους για το Σεπτέμβρη στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το ζευγάρι θα είναι και πάλι στη θέση του στο πάνελ του Star, ωστόσο στην ομάδα, που βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες αναμένεται να έχουμε αλλαγές και αποχωρήσεις ανθρώπων και ενσωματώσεις.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ''Καλοκαίρι yes'' την Δευτέρα 17/7 έγινε γνωστό, πως από το χρόνου στην εκπομπή θα βλέπουμε τον Χάρη Γιακουμάτο και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο (δείτε εδώ την ανάρτηση της Χατζίδου μετά το φινάλε).