Ανανεωμένη σε πισίνα με νησιώτικο αέρα - Η συγκλονιστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με μαγιό

Αποθεώθηκε στα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά της Ελλάδας και δημοσιεύει συχνά υλικό από τις στιγμές της εκεί, διατηρώντας έτσι επαφή και με το αγαπημένο της κοινό στα social media. Την Τρίτη 1/8 μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με μαγιό και αποθεώθηκε στα σχόλια.

Πόζαρε με χακί ολόσωμο μαγιό συγκεκριμένα, με κοψίματα στο στήθος και στα πλευρά, φορώντας από πάνω ένα μαύρο κίμονο και γυαλιά στο κεφάλι, δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένει και έδωσε δύναμη για άλλη μία φορά στον κόσμο που την παρακολουθεί, καθώς το ότι συνεχίζει τη ζωή της μετά από την επίθεση που δέχθηκε 3 χρόνια πριν και έχει βρει ξανά το χαμόγελό της, είναι για όλους κίνητρο.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η φωτογραφία με μίνι φλοράλ φόρεμα δίπλα στη θάλασσα

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με μαγιό

Ιωάννα Παλιοσπύρου μαγιό
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η αποκάλυψη της γιατρού της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχθηκε στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς την γιατρό της Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Οι δυο γυναίκες λοιπόν, μίλησα για τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης κάνοντας αποκαλύψεις για τα χειρουγία που έκαναν.

Η γιατρός αποκάλυψε συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές «Δεν θα ξεχάσω ήταν τρίτη ημέρα χειρουργείο, 4-5 ώρες και ρωτούσες πότε είναι το επόμενο. Ήσουν πιο δυναμική από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη και μετά, το κλικ που έκανες σαν άνθρωπος, γιατί κατάλαβες. Από τη στιγμή που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, πήρες φόρα».

«Το θυμάμαι κι εγώ. Εκείνη τη μέρα βρισκόμουν σε έκσταση. Ήταν σαν να ξεκαθάρισε το τοπίο» απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε επίσης Φωτογραφίες με το πραγματικό της πρόσωπο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι - Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά