Νίκος Χαρδαλιάς: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου...» - Η ανάρτηση μετά την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο εν όψει εθνικού πένθους (δείτε εδώ το βίντεο), είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από την ίδια την κυβέρνηση. Όπως ήταν λογικό, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και από την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ως περιφερειάρχης (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του).

Όμως, όπως δήλωσε στην ανακοίνωση του λίγο αργότερα, έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ύστερα από συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης 1/08/23, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έθεσε την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης Αττικής.

Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά

Το πρωί της Τρίτης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε ο Νίκος Χρδαλιάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, θέλησε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την στήριξη του. Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media του δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό, μία κοινή τους φωτογραφία, μέσα από την οποία ήθελε να δώσει τις δικές του ευχές για το νέο ξεκίνημα του Νίκου Χαρδαλιά.

Η ανάρτηση του είχε την εξής λεζάντα: «Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias
συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει!»