Έγινε 40 ημερών η κόρη της και πήρε την ευχή του παππά - Με λευκό μακρύ φόρεμα η Μενούνος στην εκκλησία

Την κρατούσε ο πατέρας της στην αγκαλιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariamenounos - instagram
mariamenounos - instagram

Η Μαρία Μενούνος είναι γνωστό, πως είχε μεγάλη επιθυμία να γίνει μητέρα, κάνοντας μάλιστα και πολλές προσπάθειες για να εκπληρώσει την ανάγκη αυτή! Σήμερα η ίδια κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της με την ευτυχία της να μην περιγράφεται.

Μέσω παρένθετης μητέρας, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία Μενούνος γεννήθηκε το κοριτσάκι της, το οποίο την Τετάρτη 2/8 έγινε 40 ημερών και έτσι πήγαν στην εκκλησία για να πάρει την ευχή του παππά.

Με μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram η Μενούνος με τη μικρή και την οικογένειά της, τη βλέπουμε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέσα και έξω από την εκκλησία, ακολουθώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας και της θρησκείας της (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία μετά το μαιευτήριο).

Η κόρη της Μαρίας Μενούνος έγινε 40 ημερών

«Έλεγα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω»

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Μαρία Μενούνος με αφορμή και την παραλαβή του ελληνικού διαβατηρίου της (δείτε την ανάρτηση της) και σε δημόσια έξοδο που έκανε μαζί με τον μπαμπά της και τον σύζυγό της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Για τον καρκίνο που πέρασε πρόσφατα για δεύτερη φορά και ξεπέρασε, εξομολογήθηκε: «Φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου, στις εικόνες που έχω στο δωμάτιό μου. Έλεγα στο μυαλό μου “θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω”. Στις αρχές το μόνο που ξέραμε είναι ότι αυτό δεν είναι καλό πράγμα και σε παίρνει γρήγορα. Είχαν και τον μπαμπά και τον άνδρα μου. Όταν μου έδωσαν τα αποτελέσματα και είδα ότι όλα ήταν καλά, έκλαψα.

Είπα γιατί να συμβαίνει δεύτερη φορά αυτό αλλά είχαν ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε. Ήταν δύσκολο. Ξέρω ότι είμαι πολύ δυνατή και έχω τόσους που με αγαπάνε και με βοηθάνε και λέω "άλλοι το περνάνε και δεν έχουν κανέναν ή δεν έχουν αυτά που έχω". Έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μη δω κι άλλο. Το μωρό είναι ένα ακόμα θαύμα».

«Θα είναι πιο Ελληνίδα από εμένα. Δεν θα μάθει βλάχικα ελληνικά. Η μαμά μου, μου είχε πει "θέλω να χαμογελάς" και αυτό κάνω», ολοκλήρωσε σχετικά με το παιδάκι της, η Μαρία Μενούνος.