Παρά 5: «Δεν θα ξαναβγεί τέτοια τηλεοπτική παρέα» - Φρενίτιδα στο twitter με την Ντάλια και το επίθετο του Άγιου Φανούριου

"Κλάμα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παρά 5: «Δεν θα ξαναβγεί τέτοια τηλεοπτική παρέα» - Φρενίτιδα στο twitter με την Ντάλια και το επίθετο του Άγιου Φανούριου

Κάθε βράδυ στο κανάλι του MEGA, αυτό το διάστημα, προβάλλονται τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς "Στο παρά πέντε" και παρόλο που έχουν περάσει χρόνια από τότε που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα, οι τηλεθεατές την παρακολουθούν με το ίδιο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα σχόλια στο twitter τα οποία παίρνουν φωτιά. Το βράδυ της Τετάρτης 2/8 μάλιστα, έπεσε τρελό γέλιο με την ατάκα της Ντάλιας η οποία ήθελε να μάθει ποιο είναι το επίθετο του Άγιου Φανούριου.

Δείτε επίσης: Πάει η αφάνα της "κοντής" από το Παρά Πέντε - Με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και κοιλιακούς φέτες η Κατερίνα Θεοχάρη

Οι αντιδράσεις στο twitter με την ατάκα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε για τον Άγιο Φανούριο

Η φωτογράφιση του GNTM που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά

Στο επεισόδιο του GNTM 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/11 παρακολουθήσαμε μια φωτογράφιση βγαλμένη από παραμύθι, καθώς είχε ως θέμα την Μαρία Αντουανέτα. Τα επίδοξα μοντέλα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα με την εν λόγω δοκιμασία μιας και ήταν αρκετά πρωτότυπη, με μια παίκτρια μάλιστα να ενθουσιάζεται λίγο περισσότερο, μιας και έφαγε το... prop της!

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε σε μια πολυτελέστατη βίλα, που έμοιαζε σαν ανάκτορο, ενώ μερικοί χρήστες του twitter έκαναν μια παρατήρησαν που δεν θα μας πέρναγε ποτέ από το μυαλό.

Συγκεκριμένα, αντιλήφθηκαν ότι η συγκεκριμένη βίλα είναι το σπίτι στο οποίο που έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου στην επιτυχημένη σειρά "Στο Παρά Πέντε".

undefined

undefined