Έκρυψε τα επίμαχα σημεία της με μια φέτα καρπούζι - Topless πάνω σε σκάφος η Αθηνά Χρυσαντίδου

Ανέβασε την θερμοκρασία

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Instagram/athina_xrisantidou
Instagram/athina_xrisantidou

Η Αθηνά Χρυσαντίδου την οποία την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Power of Love, αυτή την περίοδο κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Κύνθου, και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ανεβάζει την θερμοκρασία επικίνδυνα (δείτε εδώ επίσης την καυτή'' εμφάνιση της στην παραλία).

Η topless φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και διατηρεί μία πολύ στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι λοιπόν, το βράδυ τις Τετάρτης 2/08/23, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram της, που μας έκοψε την ανάσα.

Στην φωτογραφία που ανέβασε, είναι topless, σε μία παραλία της Κύνθου, και κρατάει μία φέτα καρπούζι μπροστά από το επίμαχο σημείο. Την φωτογραφία συνόδευε η εξής λεζάντα: «Θέλετε καρπούζι» .Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι πέρα από κάθε αμφιβολία είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12). Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.