Οι "καυτές" φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου με μικροσκοπικό μπικίνι στη Σαντορίνη - Το πρόσωπο που φαίνεται στην τελευταία της εικόνα

Χαμός στα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και όλες αυτές τις ημέρες οι αναρτήσεις της από το νησί στα social media δεν έχουν τελειωμό. Η τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό της με τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ την αντίδρασή της σε ερώτηση για τον αμήχανο χαιρετισμό τους) και το τέλος του Survivor All Star είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται.

Το βράδυ της Τετάρτη 2/8 η ίδια δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τον αγαπημένο της προορισμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου που έμεινε και τα σχόλια "πήραν φωτιά".

Οι "καυτές" φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου και το πρόσωπο στην τελευταία εικόνα

Πέρα, όμως, από τις δικές της φωτογραφίες, ανέβασε και μία φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου, με τον οποίο πέρασε τις μέρες της εκεί (δείτε εδώ τη στιγμή που ξεγυμνώθηκε στη μέση του δρόμου).

Περισσότερες φωτογραφίες από τις σκαφάτες διακοπές τους

Στο Survivor βρίσκονταν αρχικά σε διαφορετικές ομάδες, αλλά όταν δύο άνθρωποι έχουν χημεία, είναι θέμα χρόνου μέχρι αυτό να βγει προς τα έξω... Οι κάμερες στο ριάλιτι επιβίωσης έσβησαν, και τώρα φαίνονται οι πραγματικές φιλίες, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Ελευθερία Ελευθερίου να ανήκουν σίγουρα σε αυτό το κλαμπ και να δηλώνουν πλέον αχώριστοι.

Αυτό φάνηκε και στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, από τις πρόσφατες διακοπές τους στην Σαντορίνη, όπου οι δύο κολλητοί πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο. «Είχαμε δέσει από το πρώτο Survivor, κάναμε παρέα και εκτός παιχνιδιού», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, για να συμπληρώσει: «Μου αρέσει το χιούμορ και ο αυθορμητισμός του». Αμοιβαία τα αισθήματα, αφού και ο επιχειρηματίας δηλώνει για εκείνη: «Μέσα στη ζούγκλα καταλαβαίνεις με ποιους θα κάνεις παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είναι ένας υπέροχος και αληθινός άνθρωπος, ξέρει να σε κάνει να αισθανθείς ωραία στην παρέα».

Την ίδια στιγμή εμφανίζονται μαγεμένοι από τις γραφικές τοποθεσίες του νησιού περνώντας αυτό το διάστημα στα Φηρά και στο Ημεροβίγλι, ποζάροντας με αέρα μοντέλου και φόντο το φημισμένο ηλιοβασίλεμα -για το οποίο κάθε χρόνο ταξιδεύοντας δεκάδες χιλιάδες τουρίστες. «Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα τέτοιο νησί με τόσο υπέροχες παραλίες», λένε συγκεκριμένα, γοητευμένοι από τον αέρα της Σαντορίνης, συστήνοντας... ανεπιφύλακτα αυτή την εμπειρία.

Υπενθυμίζουμε πως στο νησί αυτή την περίοδο βρισκόταν και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό (δείτε εδώ το υπερλούξ ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν)