Αναστάτωση σε παραλία της Νάξου με την Ταμίλα Κουλίεβα - Πόζαρε ακομπλεξάριστη με μπικίνι στα 56 της

Κορμάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ταμίλα Κουλίεβα
Instagram / Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα Κουλίεβα, όσο συνεχίζονται τα γυρίσματα των Παγιδευμένων, όποτε έχει κάποιες ημέρες κενό, πετάγεται σε διάφορα νησιά της χώρας για να κάνει τις διακοπές της και κάποια από αυτά που πέρασε είναι και η Σαντορίνη (δείτε εδώ την topless φωτογραφία της στη θάλασσα) και η Νάξος.

Από τη Νάξο, λοιπόν, δημοσίευσε νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια την Τρίτη 1/8 για να ευχηθεί καλό μήνα στους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της. Η ίδια πόζαρε μπλε μπικίνι πάνω στην αμμουδιά, μπροστά από την παραλία και αποθεώθηκε στα σχόλια για το κορμί που διατηρεί στα 56 της.

Δείτε επίσης: «Ποτέ μη λες ποτέ αλλά...» - Η αποκάλυψη της Ταμίλα Κουλίεβα για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Η ανάρτηση της Ταμίλα Κουλίεβα με μπικίνι

«Ένας μήνας ξεκούρασης, ένας μήνας χαράς και αγάπης. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τα ελληνικά νησιά», σημείωσε μάλιστα στα ρώσικα, τη μητρική της γλώσσα.

Η ανακοίνωσή της για τους Παγιδευμένους

Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό, ανακοινώθηκε ότι θα πάει και για Β' κύκλο. Ο καινούριος κύκλος του σίριαλ, αναμένεται να προβληθεί από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Το νέο αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι περιμένουν με τεράστια αγωνία τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, τα γυρίσματα της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, πολλές αλλαγές αναμένονται να γίνουν στο cast της σειράς. Κάποιοι από τους χαρακτήρες του σίριαλ δεν θα συνεχίσουν, όπου στην θέση τους πρόκειται να μπουν καινούριοι ήρωες, οι οποίοι θα προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές (δείτε εδώ επίσης ποια επιστρέφει από τον άλλο κόσμο και φέρνει τα πάνω κάτω).

Η αγαπημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της, από τα γυρίσματα του Β΄ κύκλου των Παγιδευμένων. Την φωτογραφία αυτή συνόδευε μία λεζάντα στην οποία έγραφε ότι: «Παραμένω #pagidevmenoi Για δεύτερη σεζόν».