Τέλος η κόντρα μετά τα αδιανόητα ''καρφιά'' - Αγκαλιασμένοι για κρασί ο Μαρτίκας με το Στάθη Σχίζα

«Αληθινές φιλίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Survivor all star και όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι δίδαξαν στο κοινό, πως εκεί μπορεί να δημιουργούνται δυνατές φιλίες, ερωτικές σχέσεις, άλλες να γκρεμίζονται και φυσικά τεράστιες κόντρες να ''ανοίγονται''.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένα πρόσωπο, που βλέπαμε να απασχολεί έντονα και μάλιστα ένα από τα πρόσωπα, που τον είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν αιχμηρές δηλώσεις σε κάμερες και μετά το παιχνίδι, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 2/8 ήρθαν κοντά σε βραδινή έξοδό τους για φαγητό και ποτό, κάτι που όπως εξήγησε ο φαρμακοποιός συνέβη κατά τύχη (δείτε εδώ τον έντονο τσακωμό τους στο παιχνίδι).

Η συμφιλίωση του Στάθη Σχίζα με τοΣπύρο Μαρτίκα

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!» έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Χείμαρρος ο Σχίζας κατά του Μαρτίκα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε στον Σπύρο Μαρτίκα και στο σχόλια του πως του οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Survivor 2022.

«Mε λυπεί ιδιαίτερα, γιατί τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Νομίζω ότι μου οφείλει σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον στήριξα δύο μήνες πριν το τέλος, ήμουν δίπλα του και παίξαμε το παιχνίδι μαζί. Εκεί που δεν μιλούσε άρχισε να έχει άποψη», είχε δηλώσει ο Σπύρος στο Πρωινό μας - δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του και τον τσακωμό με τον Παρτσώλη.

«Καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με είχε στηρίξει αρκετά, όπως και άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη δεν είναι δική μου, εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Aφού λοιπόν χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που λένε το ίδιο, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε. Τωρα αν ο Σπύρος λέει ότι του το χρωστάω, κακώς πήγα. Δεν έπρεπε να πάω, έπρεπε να μου το φέρουν στο σπίτι», τονίζει αμέσως μετά.

«Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι πέρσι και όταν αποχωρήσαμε. Φέτος κάτι χάλασε η σχέση, εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του, αυτός βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Μάλιστα τον είχα πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε, αλλά δεν ήθελε να το σηκώσει, τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να με πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.