Survivor 5: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Σχίζα και Μαρτίκα - «Αν είχες τσίπα θα αποχωρουσες...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Σχίζα και Μαρτίκα - «Αν είχες τσίπα θα αποχωρουσες...»

Ο Στάθης Σχίζας είναι η νεότερη προσθήκη της ομάδας των Διασήμων στο Survivor 5. Ο ίδιος, μάλιστα, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στο αποψινό 12/3 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, βγήκε εκτός εαυτού με τον Σπύρο Μαρτίκα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του κάθε φορά που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό το σχόλιο φυσικά έφερε εντάσεις, με τις δύο πλευρές να εξαπολύουν πυρά προς αντίθετες κατευθύνσεις χωρίς φυσικά να βγαίνει κάποια άκρη.

Η ένταση ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5

«Ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο συμβούλιο και τον Σπύρο. Είχα δει και προτού μπω στο Survivor πως όσες φορές ήταν προτεινόμενος να εκλιπαρεί τον κόσμο να τον ψηφισει για να βγει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος εκλιπαρεί τον κόσμο για να βγει και βλέπει μία, δύο, τρεις, τέσσερις πως δεν τον βγάζει, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει μόνος του άμα έχει λίγο τσίπα πάνω του! Για να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ», είπε ο Στάθης Σχίζας με τον Σπύρο Μαρτίκα να απαντάει:

«Την διαδικασία αποχώρησης κάποιου παίκτη την καθορίζει ο κόσμος! Ο κόσμος επιλέγει, δεν επιλέγουμε εμεις πως θα παιχτεί το Survivor. To επιλέγει ανάλογα με τους χαρακτήρες και τι περιμένει από τον κάθε έναν. Αν σου είναι δυσάρεστη η παρουσία μου στο παιχνίδι, νομίζω ότι η διαφορετικότητα των ομάδων μας δεν θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Για να μην κουράσω άλλο τον κόσμο ούτε και εσένα, Στάθη μου, δεν θα το ξαναπροτείνω και θα το αφήσω στη ροή του παιχνιδιού», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Στάθη να επιμένει:

«Θα μπορούσες για να είσαι άντρας, γιατί άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια που φοράμε, να μην το λες καν και να βάζεις σε μια διαδικασία τους άλλους που είναι προτεινόμενοι να έχουν ελπίδα. Μην παίζεις με τις ψυχολογίες των υπολοίπων επειδή ξέρεις ότι έχεις δημοτικότητα και μιλάς εκ του ασφαλούς».

«Αν φοράω παντελόνια και πόσο άντρας είμαι, τι τιμή και λόγο έχω, νομίζω ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές. Στάθη μου μόλις μπήκες. Δεν είμαι εδώ για να χαλάσω το όνομα μου» έκλεισε, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την είσοδο του Στάθη Σχίζα

Την πρώτη του εμφάνιση στο Survivor 5 έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είναι ο νέος παίκτης της ομάδας των Διάσημων. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία φημολογείται ότι έχει σχέση, θέλησε να τον στηρίξει με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Προς το παρόν, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ανάρτηση του μοντέλου φούντωσε τις φήμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες ακούστηκε πως πρόταση δέχθηκε και η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στάθης Σχίζας είναι επιχειρηματίας, ενώ την ίδια στιγμή ασχολείται ενεργά και με το kick boxing. Είναι 30 ετών και είναι πατέρας ενός κοριτσιού.

«Με δύναμη! Καλή αρχή αστέρι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας