Καλοκαίρι Yes: «Να πούμε ότι...» - Η ανακοίνωση για την απουσία του Φοίβου Παπαδάκη

Δεν έχει στείλει ούτε μήνυμα

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Να πούμε ότι...» - Η ανακοίνωση για την απουσία του Φοίβου Παπαδάκη

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, το πρωί της Παρασκευής 4/08/23, η Μαριάντα Πιερίδη, θέλησε να λύσει το μυστήριο που υπάρχει γύρω από την απουσία του δημοσιογράφου Φοίβου Παπαδάκη από το πλατό της εκπομπής.

Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής του Φοίβου Παπαδάκη

Η Μαριάντα μετά την έναρξη της εκπομπής, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει δεχτεί από πολλούς, που την ρωτάνε σχετικά με το πότε θα επιστρέψει ο Φοίβος στο πλατό του Καλοκαίρι yes. Έτσι λοιπόν, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είπε συγκεκριμένα ότι: «Να πούμε για τον Φοίβο, γιατί με ρωτάνε. Θα έρθει τη Δευτέρα».

Ο Τριαντάφυλλος με την σειρά του, με χιουμοριστική διαθέση είπε ότι: «Ούτε μήνυμα δεν έστειλε», αλλά στην συνέχεια δήλωσε ότι: « Όχι, εμένα μου στέλνει. Μόνο εγώ ξέρω που είναι».

Κλείνοντας αυτό το θέμα η Μαριάντα Πιερίδη είπε τα εξής: «Σιγά μην στείλει μήνυμα που είναι με το κορίτσι του και περνάει τέλεια» (δείτε εδώ την σχέση της συντρόφου του, Αλίκης, με τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη).

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό του μέλλον

O Φοίβος Παπαδάκης, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και στην δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Ο νεαρός δημοσιογράφος, μίλησε για όλα, ακόμα και για το αν φοβάται την σύγκριση που μπορεί αρκετοί να κάνουν με τον πατέρα του, τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς τώρα έχει ανοίξει τα ''φτερά'' του.

Στην αρχή της συνέντευξης η δημοσιογράφος, ρώτησε τον Φοίβο Παπαδάκη αν φοβάται την σύγκριση που μπορεί να κάνουν πολλοί με τον πατέρα του (δείτε εδώ την αναφορά του Φοίβου Παπαδάκη στον πατέρα του), ο οποίος είναι καταξιωμένος δημοσιογράφος και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο αυτό. Ο ίδιος σχετικά με αυτό απάντησε ότι: «Από τότε που μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας, έβγαλα από μέσα μου το θέμα της σύγκρισης με τον πατέρα μου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας και μοναδικός. Για μένα είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης με την μακροβιότερη πρωινή εκπομπή».

Σχετικά με αυτό συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Επομένως, ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς. Έχω αποβάλει αυτό το άγχος από μέσα μου, το αφήνω για άλλους. Όποιος θέλει να με συγκρίνει με τον πατέρα μου έχει κάθε δικαίωμα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».πατερας και γιος παπαδακης

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ρωτήθηκε αναφορικά με το τι θαυμάζει περισσότερο στον πατέρα του, όχι μόνο στο καμμάτι της δουλειάς, αλλά και σαν άνθρωπο γενικότερα. Ο Φοίβος Παπαδάκης, στην συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε ότι: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτόν τον πατέρα, διότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα καλή επικοινωνία με τα παιδιά του. Μας έχει μάθει να πατάμε στα πόδια μας και ότι κάνουμε να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι γιος του. Πολλές φορές μπορεί να θέλω να ψάξω ένα θέμα δημοσιογραφικά και εκείνος, ενώ έχει πολλές επαφές, μου λέει ''Ψαξ’ το μόνος σου''».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι: «Μπορεί αυτό στιγμιαία να με νευριάζει γιατί χάνω χρόνο, παρ’ όλα αυτά το εκτιμώ. Είναι σημαντικό να έχεις γονείς που σε μεγαλώνουν μαθαίνοντας σε να πατάς στα πόδια σου».