Μύκονος: Βραδινή έξοδος στα Ματογιάννια για Δημήτρη Φιντιρίκο και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τους χωρισμούς τους

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μύκονος: Βραδινή έξοδος στα Ματογιάννια για Δημήτρη Φιντιρίκο και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τους χωρισμούς τους

Γεμάτη από επώνυμα ονόματα είναι η Μύκονος ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχουμε δει αστέρες του εξωτερικού να τραβάνε όλα τα βλέμματα, αλλά και πρώην παίκτες του Survivor All Star να γίνονται νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Ανάμεσα τους ωστόσο βρίσκονται ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η κούκλα influencer σε κάθε τους εμφάνιση στο νησί των ανέμων μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ειδικά, η ξανθιά καλλονή που κάνει άκρως "καυτές" εμφανίσεις στις βραδινές της εξόδους.

Η συνάντηση Φιντιρίκου - Παναγιώταρου

Και οι δύο είναι single αφού η σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα έφτασε για άλλη μια φορά στο τέλος της, μάλιστα με πολλές αιχμές λόγω του Survivor. Από την άλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε επεισοδιακά με τον Στάθη Σχίζα και επίσης υπήρξαν μερικές κατηγορίες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV λοιπόν, εντόπισε τον επιχειρηματία και την influnencer στα κοσμικά Ματογιάννια. Η συνάντηση τους ήταν τυχαία και παρότι βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, δεν έδειξε να...συγκινείται ο ένας από την παρουσία του άλλου. Αντιθέτως και οι δύο είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο.

Η συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Σχίζα λίγες ημέρες πριν

Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, η γνωστή influencer με τους 332 χιλιάδες followers στο Instagram βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της.

Αντιθέτως, το ξανθό μοντέλο που εντυπωσίασε με την σέξυ εμφάνισή του ήταν πολύ ομιλητικό τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.