Άγρια "επίθεση" Μαρτίκα κατά Παρτσώλη - «Τα ήξερες όλα! Πρόδωσες το κανάλι που δούλεψες...»

«Τους διέβαλες εκτός από έναν!»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Άγρια

Ο Σπύρος Μαρτίκας, το βράδυ της Πέμπτης 3/08/23, έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εναντίον του δημοσιογράφου του Πρωινού μας, Νίκου Παρτσώλη, κατηγορώντας τον εμφανώς, ότι με τον τρόπο που παρουσίαζε το Survivor All Star, δημιουργούσε εντυπώσεις για όλους τους παίκτες εκτός από έναν (δείτε εδώ τι είχε συμβεί ανάμεσα τους στο πλατό και είχε γίνει χαμός).

Η αιχμηρή ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα για τον Παρτσώλη

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, άνοιξε πυρ, εναντίον του δημοσιογράφου, για τον όποιο δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής: «Θέαμα χωρίς ενδιαφέρον! Τα ήξερες όλα! Πρόδωσες! Το κανάλι που δούλεψες, την εκπομπή που σε εμπιστεύτηκε! Εκμεταλλεύτηκες και τους 37 παίχτες με κάθε δυνατό τρόπο! Τους διέβαλες εκτός από έναν! Ενώ γνώριζες, μόνο για εκείνον συγκάλυψες! Ακύρωσες την συνέντευξη μου, σκόπιμα…»

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Δεν σεβάστηκες όλο τον κόσμο που πλήρωνε και στήριζε τους παίχτες του! Παραποιούσες αλήθειες για να καθορίζεις το παιχνίδι! Μας πρόδωσες! Έκαιγες κάθε ενδιαφέρον σε όσα ζούσαμε γιατί τα αποκάλυπτες πριν παιχτούν στα επεισόδια! Μας πούλησες! Κορόιδεψες τον κόσμο και όλους τους fans μας».

Η τυχαία του συνάντηση με πρώην παίκτη και η λύση του τσακωμού τους

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star, καθώς έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που άλλοι αγαπούν και άλλοι δεν αντέχουν. Ο Στάθης Σχίζας, από την άλλη πλευρά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να μην προκαλεί και να διατηρεί χαμηλούς τόνους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor 5 όπου και έγιναν φίλοι, όμως μετά το τέλος αυτού φαίνεται πως η φιλία τους δεν κράτησε και γι' αυτό ο φαρμακοποιός του κράτησε κακία.

Θεώρησε πως το βοήθησε πολύ για να πάρει το έπαθλο και γι' αυτό θα έπρεπε να του ζητήσει συγγνώμη και να τον ευχαριστήσει, όμως εκείνος υποστήριζε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έκτοτε ψυχράθηκαν και δεν ξαναμίλησαν. Πολύ πρόσφατα όμως, συναντήθηκαν ξανά τυχαία και η συνάντηση αυτή έμελλε να είναι και μοιραία, αφού τελικά έλυσαν τα θέματα που μπορεί να είχαν και η φιλία τους "έδεσε" ξανά.

Δείτε επίσης: Το όλο νόημα post του Στάθη Σχίζα - Τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους από το ποτό που ήπιαν μαζί, εξηγώντας που βρέθηκαν και τι συνέβη.

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Χαμός στην Μύκονο με Σχίζα και Μπάρτζη - Τους σταματούσαν γυναίκες στα σοκάκια και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους