«Έφυγε...» - Βυθισμένη στη θλίψη η Ντόρα Μπακογιάννη

Η συγκινητική ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 5/8 η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με την πολιτικό να αποχαιρετά ένα αγαπημένο της πρόσωπο από τη ζωή.

Με πολύ συγκινητικά λόγια θέλησε πει το τελευταίο διαδικτυακό αντίο η Ντόρα Μπακογιάννη στον καλό της φίλο, Γιώργο Κουκλάκη καθώς στο τέλος έστειλε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση για τα 6 χρόνια από το θάνατο του πατέρα της).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Έφυγε ο αγαπημένος φίλος μου Γιώργος Κουκλάκης.
Το μεσημέρι στο Μαράθι και το απόγευμα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι!
Μαζί περάσαμε πολλά, χαρές και λύπες, νίκες και ήττες.
Πάντα παρών.
Πάντα με καλοσύνη, που τη κάλυπτε με τη βροντερή φωνή του! Πάντα να αγωνίζεται για τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τα παιδιά που είχαν ανάγκη, για όποιον χρειαζόταν τη βοήθεια του!
Στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία, τις κόρες του Βιβή, Γεωργία και Μαίρη και τον γαμπρό του Νίκο, τα θερμότερά μου συλλυπητήρια. Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα Γιώργο», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μπακογιάννη για τους ήρωες του Canadair στην Κάρυστο

Την Παρασκευή 28/7 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του άδοξα τη στιγμή που επιχειρούσε την κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο με canadair, έχοντας στον πλευρό του τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος άφησε επίσης εκεί την τελευταία του πνοή (δείτε εδώ γιατί αποχώρησε η εγκυμονούσα σύντροφός του πριν θαφτεί).

Λίγες ώρες αργότερα, η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter αποχαιρετώντας τον 34χρονο, αλλά και τον 27χρονο συνεργάτη του, τονίζοντας πως το έργο τους και η ηρωική τους πράξη δεν θα ξεχαστεί ποτέ και πως η μνήμη τους θα παραμείνει αθάνατη, όπως φώναζε ο κόσμος κατά την εξόδιο ακολουθία χειροκροτώντας.

«Κηδέψαμε σήμερα στο Γαβαλοχώρι, το χωριό του, έναν ήρωα, τον Χρήστο Μουλά. Ο Χρήστος Μουλάς και ο Περικλής Στεφανίδης, είναι οι σύγχρονοι ήρωές μας σε καιρό ειρήνης. Δύο παιδιά πρότυπα, με αρχές και αξίες, που διακινδυνεύουν, όπως και όλοι οι πιλότοι μας της Πολεμικής Αεροπορίας, τη ζωή τους κάθε μέρα για εμάς, τις περιουσίες μας και το περιβάλλον. Τέτοια πρότυπα έχει ανάγκη η χώρα μας. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε συγκεκριμένα.

Ντόρα Μπακογιάννη canadair