Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις!» - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της 6 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα πόνου είναι η σημερινή (29/5) για την Ντόρα Μπακογιάννη, κι αυτό γιατί αυτή την ημέρα πριν από έξι χρόνια, το 2017 συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να τιμήσει την μνήμη του με τον πιο ωραίο τρόπο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους κατά την οποία κάθονται δίπλα δίπλα, σχεδόν αγκαλιασμένοι, και χαμογελούν στον φακό και στην λεζάντα αυτής πρόσθεσε το πιο τρυφερό κείμενο, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λυγίσουν" κι εκείνοι μαζί της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την δολοφονία του πρώην συζύγου της).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις! Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε. ΝΜ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Ξέρω τι θα πει να αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου στις 8 και στις 8.30 να...» - Συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη στον αέρα του MEGA

Ντόρα Μπακογιάννη θάνατος πατέρα
Instagram / Ντόρα Μπακογιάννη

Η σπάνια εξομολόγηση για τους γονείς της

Στην κάμερα της εκπομπής TLive μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/1 η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση, καθώς θυμήθηκε τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων αλλά και την επιθυμία της να έχει δίπλα της τους γονείς της, που τους έχει χάσει από τη ζωή.

Η Ελληνίδα πολιτικός, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ ρεβεγιόν εκτός σπιτιού παρά μόνο μία φορά γιατί θέλει πάντα να είναι μαζί με την οικογένειά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πριν μερικές μέρες ήρθε αντιμέτωπη με μια βαρύτατη απώλεια, καθώς έχασε την αδερφική της φίλη αλλά και κουμπάρα, Αντωνία (Μπουμπού) Μποτωνάκη – Παπαδομανωλάκη! Η Αντωνία άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης (28/12) στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σε ηλικία 69 ετών.

«Τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων που η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και στόλιζε το δέντρο χωρίς εμάς. Στις 24 περιμέναμε να ανοίξει η πόρτα και να δούμε τα δώρα και τη θυμάμαι σαν μία απίστευτη διαδικασία. Ο μπαμπάς μου όταν ήμουν 10 χρονών μου πήρε ένα ρολόι και εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη υπόθεση. Περπατούσα στα Χανιά και νόμιζα ότι ο κόσμος σταματάει και κοιτάζει το ρολόι μου. Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου. Αλλά έχοντας το προνόμιο να τους έχω για πολλά χρόνια, θέλετε είναι η ιδέα μου, πιστεύω ότι είναι κοντά».

H Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για την νύφη της, σύζυγο του γιο της Κώστα Μπακογιάννη, Σία Κοσιώνη, αλλά και για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.