Απόστολος Γκλέτσος για Πέτρο Φιλιππίδη και 50-50: «Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός!»

«Στο κάτω κάτω και ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό You, όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλους τους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί, και ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στον ηθοποιό που κρίθηκε αθώος για τον βιασμό και ένοχος για τις δυο απόπειρες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μιλώντας στο Λοιπόν, ρωτήθηκε και απάντησε για την επιστροφή της σειράς 50-50 στο MEGA που στην πρεμιέρα είχε προκαλέσει χαμό στο twitter με τον κόσμο να σχολιάζει την κίνηση του σταθμού να την φέρει και πάλι στο μικρό γυαλί.

Η απάντηση του Γκλέτσου για Φιλιππίδη και 50-50

Είστε υπέρ του ότι επέστρεψε η σειρά «50-50» που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Ε ναι, στο κάτω κάτω δεν έχει παίξει μόνο αυτός, αλλά 50 ηθοποιοί. Μην ξεχνάμε τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες. Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός, φασίζουσα συμπεριφορά κατά πολλών ανθρώπων. Στο κάτω κάτω και ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται.

Δείτε επίσης: Η δουλειά που κάνει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης για να επιβιώσει οικονομικά

Πιστεύετε ότι μπορεί να δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει και στο θέατρο;

Αυτό πάλι θα το κρίνει το κοινό. Όταν κάποιος περάσει τη διαδικασία της δικαιοσύνης και αυτή αποφασίσει, από εκεί και πέρα δεν θα του πούμε εμείς αν θα πάει να παίξει στο θέατρο ή όχι. Γιατί μετά γινόμαστε φασισταριά του κερατά εμείς. Το να πει κάποιο θύμα του εγώ δεν θέλω να παίξει στο θέατρο, το καταλαβαίνω, γιατί βρίσκεται υπό κάποιο τραύμα. Εδώ δεν μπορεί το ίδιο το δικαστήριο να του πει να μην παίξει στο θέατρο, θα του πούμε εμείς;

Η αμοιβή του Πέτρου Φιλιππίδη από τις επαναλήψεις της σειράς

Όπως έγινε γίνει γνωστό από το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς δεν έχει κάποια πηγή εσόδων. Μάλιστα, κάνει μια εντελώς διαφορετική δουλειά έτσι ώστε να παίρνει χρήματα και να μπορούν να ζήσουν με την σύζυγό του.

«Προσωπικά χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Mega και πιστεύω πως κι άλλα κανάλια που έχουν σειρές με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα πρέπει να εμφανίζονται σιγά σιγά στο κοινό. Με την τηλεθέαση θα δούμε και θα μετρήσουμε και ποια είναι η απήχηση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μπορεί να πτώχευσε οικονομικά, να καταστράφηκε, αλλά η σχέση που έχει με τον κόσμο είναι ζωντανή και παρούσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του.

«Έστω και 200, 300, 500 ευρώ είναι πολύ χρήσιμα. Δεν ξέρω πόσα είναι ακριβώς, αλλά υποθέτω. Μπορεί να είναι λιγότερα, μπορεί και περισσότερα. Αλλά και 300 ευρώ να πάρει, τα έχει ανάγκη, αλλά μπορεί τα νούμερα που λέω να είναι αυθαίρετα» συνέχισε.

«Ο Φιλιππίδης μου έχει δώσει μία εντολή όμως να μη μιλάω για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχει μεγάλη αξιοπρέπεια και πρέπει να το σεβαστώ. Δεν ξέρω τι έκανε πριν χρόνια, όμως τώρα έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ», αποκάλυψε.