Πέταξε τα «αυστηρά» ρούχα του Καλημέρα Ελλάδα - Ανανεωμένη με αέρινη φούστα και μπικίνι στην Πάρο η Μαρία Αναστασοπούλου

Το άλλο πρόσωπο της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέταξε τα «αυστηρά» ρούχα του Καλημέρα Ελλάδα - Ανανεωμένη με αέρινη φούστα και μπικίνι στην Πάρο η Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου, εδώ και λίγο καιρό, άφησε πίσω στην Αθήνα τις κάμερες, τα φώτα και τα στούντιο του ΑΝΤ1 και ξεκίνησε τις διακοπές της στα νησιά της Ελλάδας, με πρώτο προορισμό τη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες). Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στην Πάρο.

Δεν λείπουν οι φωτογραφίες από τα social media της από τις χαλαρές της στιγμές στο νησί και αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως βλέπουμε μία άλλη πλευρά της παρουσιάστριας, την πιο χαλαρή και ανέμελη, χωρίς τα κοστούμια, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ.

Το Instagram συγκεκριμένα έχει πάρει φωτιά, με την ίδια να ποζάρει με αέρινες φούστες, καπέλα και μαγιό στις παραλίες και στα στενά του νησιού.

Δείτε επίσης: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την πρεμιέρα της Αρένας - Η Μαρία Αναστασοπούλου ''σπάει'' την σιωπή της

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαρίας Αναστασοπούλου στην Πάρο

Μαρία Αναστασοπούλου διακοπές
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου παραλία
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου διακοπές Πάρος
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου Πάρος
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη δημοσιογράφο και φίλη της, Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή που έχει στο κανάλι της στο Youtube - μιλώντας σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Ανάμεσα λοιπόν στις δηλώσεις, που έκανε η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση, που διατηρεί με το επίσης δημοσιογράφο σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι πηγαίνει μετά τον ΣΚΑΪ).

Η Αναστασοπούλου χωρίς ενδοιασμούς και ταμπού εξήγησε, πως ξεκίνησε ο δεσμός της και πως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε, που ήταν μαζί με συνάδελφο της και που ίσως αυτό θα σχολιαζόταν αρνητικά από κάποιους ιδίως μετά τα 9 χρόνια κοινής τους πορεία.

Σε ερώτηση της Παραδεισανού: Εγώ θα το σκεφτόμουν να μπλέξω το επαγγελματικό με το προσωπικό! Δε σε φόβιζε ποτέ μην πουν ε βέβαια εσύ είσαι στο σπίτι με τον προϊστάμενο σου;

«Όταν ήρθε τότε στον ΣΚΑΪ ήμουν ήδη εγώ 10 χρόνια, οπότε... ο καθένας θα πει ό,τι θέλει, όποτε θέλει! Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.