«Συγγνώμη για τη λέξη, αλλά...» - Έξαλλη η Ελισάβετ Σπανού στο Καλοκαίρι Yes για το Survivor All Star

«Είδαμε πολλούς που πήραν την κάτω βόλτα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη για τη λέξη, αλλά...» - Έξαλλη η Ελισάβετ Σπανού στο Καλοκαίρι Yes για το Survivor All Star

Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 7/8 η Ελισάβετ Σπανού, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Λήμνο. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Survivor All Star, σε ένα ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε και η ίδια παλαιότερα.

Εκφράστηκε, λοιπόν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, επισημαίνοντας πως κάποια από τα πρόσωπα τα οποία βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, έπεσαν στα δικά της μάτια, διότι σκοπό είχαν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης και έκαναν τα πάντα για να "φανούν" και δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της περί τσίρκου).

"Κόλαφος" η Ελισάβετ Σπανού για το Survivor All Star

«Εγώ όσο έκατσα στο Survivor πέρασα ωραία και θα ήθελα να κάτσω κι άλλες δέκα μέρες. Τριαντάφυλλε, έχουμε καταλάβει όλοι τι είναι το Survivor συνολικά, ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο δεν έχει να αποδώσει και πάρα πολλά τελικά τελευταία, που μάλλον ξεφτιλίστηκε. Συγγνώμη για τη λέξη, την έχω χρησιμοποιήσει ξανά, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Έχασε την αίγλη του αυτό το παιχνίδι και θεωρώ ότι ο κόσμος το έδειξε αυτό, είχαν πέσει αισθητά τα νούμερα», είπε αρχικά.

«Είδαμε πολλούς παίκτες που μετά το Survivor χάθηκαν ή τους έκανε και κακό, μην αναφέρω ονόματα. Είδαμε ανθρώπους που μετά το Survivor, όχι μόνο δεν πήραν boost, αλλά πήραν την κάτω βόλτα».

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει ολόκληρο προεκλογικό αγώνα μετά τις διακοπές της ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Γρηγόρη Λέων, ενώ έρχονται πολλά και όσον αφορά στη μουσική της καριέρα.

Δείτε επίσης: «Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το σπίτι ημίγυμνη» - Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου