«Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την προσωπική του ζωή

Σπάνια μιλάει γι' αυτή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος το πρωί της Δευτέρας 7/8. Ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του, για τα ευτράπελα που του έχουν παρουσιαστεί σε παραστάσεις και σε γυρίσματα όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ το δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό), ενώ αποκάλυψε και τις προτάσεις για νέα πρότζεκτ που του έχουν γίνει.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, για την οποία μιλάει πολύ σπάνια, καθώς, όπως δηλώνει, δεν θεωρεί ότι ενδιαφέρει κανέναν πραγματικά τι συμβαίνει σε αυτή.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την προσωπική του ζωή

«Μια κυρία σηκώθηκε και μου έβαλε ένα χαρτονόμισμα στο σλιπάκι», είπε αρχικά για ένα από τα γεγονότα που θα θυμάται πάντα στο θέατρο. Την κυρία αυτή την αντιμετώπισαν με χιούμορ και καλή διάθεση όλοι και επειδή τότε είχε και τα γενέθλιά της, γιόρτασαν μαζί της.

«Ένας άλλος θεατής, μεσόκοπος, πετάχτηκε και μας είπε "σιγά τι θα κάνετε;" και τον προκαλέσαμε να ανέβει στην σκηνή και έβγαλε τα ρούχα του, όχι όλα!», πρόσθεσε έπειτα.

Όσον αφορά στα επόμενα σχέδιά του, επισήμανε: «Κάτι συζήτησα για την τηλεόραση, αλλά δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Περισσότερο στο θέατρο έχω προτάσεις».

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και το πόσο λίγα πράγματα είναι γνωστά γι' αυτή, τόνισε: «Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στην προσωπική μου ζωή».

Δείτε επίσης: «Με σταμάτησε ο...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Αντώνης Λουδάρος με τα κιλά του