«Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω» - Η άγνωστη σχέση του Fipster με την Μαίρη Συνατσάκη

Η εξομολόγηση για την πιο δύσκολη κρίση πανικού που αντιμετώπισε μαζί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Fipster
Instagram / Fipster

Ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster, όπως είναι γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram, αλλά και στο κανάλι του στο Youtube, είναι πολύ καλός φίλος με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ μάλιστα έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν, νοικιάζοντας μαζί στούντιο ώστε να δημιουργούν περιεχόμενο για τα social media.

Αν και δεν μιλούν συχνά για τη γνωριμία και την σχέση τους, ο πρώτος, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του, εξομολογούμενος την πιο δύσκολη κρίση πανικού που πέρασε ποτέ του, αποκάλυψε πόσο πολύ τον βοήθησε η επιχειρηματίας, φανερώνοντας την στενή τους σχέση.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός κατά Fipster: «Προφανώς μέσω και αυτών των ανθρώπων έγινε γνωστός»

Το δημόσιο ευχαριστώ του Φίλιππου Ιωάννου στη Μαίρη Συνατσάκη

«Πέρσυ σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα. Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε.

Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο.

Εγώ πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι.

Ευγνωμονώ την ζωή που η Μαίρη Συνατσάκη είναι ΠΟΛΥ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σ' αγαπώ και σ’ευχαριστώ!

*οι φωτογραφίες είναι ράντομ και τραβήχτηκαν εκείνη την μέρα πριν την κρίση πανικού
*τα μηνύματα είναι την επόμενη μέρα
*να σας προσέχετε!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Βασάλος για σχέση με Fipster: «Το παίξατε θέμα ότι είναι και σύντροφός μου! Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω»