Χωρίς τα γυαλιά μυωπίας και εμφανώς μαυρισμένος ο Άκης Παυλόπουλος - Ξανθιά και κούκλα η σύζυγός του στις διακοπές τους στη Νάξο

Σπάνια τους βλέπουμε μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χωρίς τα γυαλιά μυωπίας και εμφανώς μαυρισμένος ο Άκης Παυλόπουλος - Ξανθιά και κούκλα η σύζυγός του στις διακοπές τους στη Νάξο

Ο Άκης Παυλόπουλος, αν και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στα social media του είναι λίγο πιο "ελεύθερος" και πού και πού δημοσιεύει φωτογραφίες από τις στιγμές του με την οικογένειά του.

Τώρα μάλιστα που ξεκίνησαν και οι διακοπές του στη Νάξο με την σύζυγό του, Ελένη Φωτοπούλου, και τα δύο παιδιά τους, τον γιο και την κόρη τους, 8 και 6 ετών αντίστοιχα, το Instagram του γέμισε με αναρτήσεις (δείτε εδώ πώς αποχαιρέτησε το κοινό του στην τηλεόραση). Την Κυριακή 6/8 συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία με την καλή του, αγκαλιά, με εκείνον να είναι εμφανώς μαυρισμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της, ενώ ακολούθησαν και μερικά story και από τους δύο, με τις βόλτες τους στα στενά, με παρέα τους την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η φωτογραφία του Άκη Παυλόπουλου με την σύζυγό του, Ελένη Φωτοπούλου

«Επιτέλους διακοπές», έγραψε στην λεζάντα της δικής του ανάρτησης.

Δείτε επίσης: «Εμένα το συμβόλαιό μου...» - Φανερά αμήχανος ο Άκης Παυλόπουλος σε ερώτηση για την Ντόρα Κουτροκόη στον αέρα του ALPHA

Άκης Παυλόπουλος σύζυγος
Instagram / Άκης Παυλόπουλος

Άκης Παυλόπουλος διακοπές

Ελένη Φωτοπούλου Παυλόπουλος διακοπές
Instagram / Ελένη Φωτοπούλου

Ποια είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου

Η πρώην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Φωτοπούλου είναι σήμερα 43 ετών. Άφησε τις σπουδές της για λίγα χρόνια πίσω, ωστόσο, μετά την γέννηση του γιου της αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παράλληλα με τη δημοσιογραφία, πετυχαίνοντας έναν στόχο ζωής.

“Κοντεύω τα 40 πια και μάλλον αυτές οι διαδικασίες δεν είναι πολύ της ηλικίας μου. Ωστόσο πως μπορώ να μη χαίρομαι;

Πως μπορώ να μην αισθάνομαι αυτή την ασυγκράτητη, ξέχειλη αίσθηση της ικανοποίησης για ένα ακόμα όνειρο που δεν έμεινε τέτοιο;

Κι αν μοιράζομαι εδώ αυτή την όμορφη στιγμή μου δεν είναι για άλλο λόγο παρά για να σας/μας υπενθυμίσω πως όλα, μα όλα τα όνειρα αξίζουν να βρουν τον δικό τους χώρο στον σύντομο ορίζοντα της ζωής μας. Ποτέ δεν είναι αρκετά αργά για ένα όνειρο ακόμη.

Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να διαβούμε ένα νέο μονοπάτι, για να βρούμε έναν διαφορετικό δρόμο ή για να διευρύνουμε μια στάλα τους ορίζοντες.

Λίγη προσπάθεια, πολλή θέληση και άνθρωποι-στηρίγματα είναι τα μοναδικά απαραίτητα εφόδια”, έγραφε στην ανάρτηση με το πτυχίο της.

Άκης Παυλόπουλος Ελένη Φωτοπούλου