«Καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό για χρόνια για να...» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα "έσπασε" τη σιωπή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όσο βρίσκεται στη Σαντορίνη για διακοπές με τον καλό της, Χρήστο Μάστορα (δείτε εδώ τα βίντεο από τις βόλτες τους με το σκάφος), αποφάσισε, μόλις βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο, να κάνει ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να ανακτήσει την επαφή της με το κοινό της, μιας που "χάθηκε" για λίγο, λόγω των ταξιδιών της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε το πως αισθάνεται η ίδια σε αυτή τη φάση της ζωής της, όπου όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και στον επαγγελματικό τομέα, με την επιχείρησή της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσει σε μία βαθιά εξομολόγηση.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τη ζωή της

«Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν είμαι ρομπότ. Επιτέλους έχω χαλαρώσει έχω μάθει να νιώθω και “θα πεις τώρα τι λέει αυτή...”, λειτουργούσα τόσο ρομποτικά στη ζωή μου που δεν ζούσα τίποτα, καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό για χρόνια για να είμαι η τέλεια γυναίκα στα πάντα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει τόσα πολλά έχω δουλέψει τόσο πολύ με το να παίρνω μόνο ότι αξίζω και τίποτα λιγότερο», έγραψε.

Δείτε επίσης: Δημόσια διαφωνία για Χρήστο Μάστορα και Καληφώνη - Το σχόλιο του στη Γαρυφαλιά (Βίντεο)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξομολόγηση

Έτσι γιόρτασε την επέτειο ενός χρόνου με τον Χρήστο Μάστορα

Μας πήρε καιρό να μάθουμε και επίσημα από το στόμα τους, πως είναι ζευγάρι και πλέον γιορτάζουν δημόσια την επέτειο για τον ένα χρόνο σχέσης!

Στην Κρήτη βρέθηκαν, πριν την Σαντορίνη, ο τραγουδιστής και το μοντέλο με τον πρώτο να έχει ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη στο κορίτσι του για την επέτειό τους! Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 2/8 στο instagram της Καληφώνη (δείτε εδώ το τραγούδι, που θα βγάλει ο Μαστορας για την καλή του).

Όπως λοιπόν βλέπουμε οι δύο τους δειπνούσαν ρομαντικά στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου, όταν ξαφνικά έπεσαν βεγγαλικά με το σερβιτόρο να εμφανίζει μία τούρτα, δίνοντας στο Μάστορα μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία και προσέφερε στη Γαρυφαλιά.

Η Καληφώνη δεν πίστευε στα μάτια της με όσα συνέβαιναν ξαφνικά μπροστά της, δίνοντας ένα καυτό φιλί στο στόμα του αγαπημένου της!

«Happy Anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.