«Δυστυχώς δεν θα...» - Αποχώρησε από το OPENtv και το ανακοίνωσε στο Facebook

Δεν συνεχίζεται η εκπομπή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς δεν θα...» - Αποχώρησε από το OPENtv και το ανακοίνωσε στο Facebook

Τίτλοι τέλους έπεσαν για αγαπημένη εκπομπή που προβαλλόταν εδώ και τρία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του OPENtv. Την ανακοίνωση έκανε μέσω του Facebook μια εκ των παρουσιαστών της εκπομπής με ένα μακροσκελές κείμενο.

Μέσω της ανάρτησης της, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. «Πολλή μπάλα, πολλή όρεξη για τις εκπομπές, πολύ γέλιο», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας» - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι του OPEN

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για την εκπομπή του OPENtv

«Μία από τις πρώτες Κυριακές που είχα ξεκινήσει το Total Football, με είχε πάρει τηλέφωνο ο Στέλιος να με ρωτήσει αν είμαι οκ. "Έχω γύρω μου ένα σωρό τηλεοράσεις, βλέπω και μιλάω συνεχώς για μπάλα, θα μπορούσα να μην είμαι;".
..
Έτσι ακριβώς κύλησαν και όλες οι υπόλοιπες Κυριακές των τελευταίων 2 χρόνων.
Πολλή μπάλα, πολλή όρεξη για τις εκπομπές, πολύ γέλιο, περηφάνια για ένα αποτέλεσμα που δεν είχε εξαρτήσεις, καθοδηγούμενα σενάρια και τακτικές.
..
Θα μου λείψουν πολύ αυτές οι Κυριακές γιατί δυστυχώς δεν θα συνεχιστούν.
. .
Το Total Football δεν θα βγει φέτος.
..
Έχω να κρατήσω πολλά ωστόσο. Την επανασύνδεση μου μετα από σχεδόν 20 χρόνια με τον @panvogpanosvoglis - σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Το δωρεάν σεμινάρια ποδοσφαίρου που έπαιρνα κάθε εβδομάδα από τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον @nikosdabizas
Την παρέα στην αίθουσα σύνταξης, που θύμιζε κάτι από τα ξεκινήματά μας.
Γιώργο Τσαντακη ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.
Πανο, είσαι ο καλύτερος συμπαρουσιαστης μου. Με μικρή εξαίρεση τον Γκαρι Λινεκερ(για όλα τα υπόλοιπα, που ήταν πολλά, ξέρεις εσύ)
@angelo.to , you did this
Till next time», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαφειράτου.

Ολοκληρώθηκε πρόωρα η εκπομπής της - Κι άλλη αποχώρηση "βόμβα" από το OPEN

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και πιο συχνά για "μεγάλες" αποχωρήσεις από το κανάλι του OPEN ξεκινώντας με εκείνη του Γιάννη Λάτσιου (δείτε εδώ το παρασκήνιο). Άλλη μία, λοιπόν, ανακοινώθηκε την Παρασκευή 9/6 μέσα από την εκπομπή του STAR, Breakfast at Star.

Ο λόγος για την Ίνα Ταράντου, η οποία είχε ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν με δική της εκπομπή που είχε τίτλο "Εμείς". Τον Νοέμβριο του του '22 ωστόσο οι συνθήκες οδήγησαν στο πρόωρο τέλος αυτής και έκτοτε η παρουσιάστρια έμεινε εκτός τηλεόρασης και παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ τα δακρύβρεχτα λόγια της στον αέρα πριν "κλείσει").

Παρόλα αυτά, το συμβόλαιό της έληξε στις 30 Ιουνίου του '23 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό, ενώ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για να αναλάβει μια εβδομαδιαία εκπομπή.

TAGS