Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών για την επιμέλεια της

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αναστάτωση επικρατεί στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ. Όταν η υγεία της άρχισε να κλονίζεται, ο γιος της Φίλιππος έστειλε εξώδικο, με το οποίο διεκδικούσε την επιμέλεια της μητέρας του, καθώς επιθυμεί να μετακομίσει μαζί του εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει ως τελευταία επιθυμία να μείνει ως το τέλος της ζωής της στο σπίτι της και μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη καλύπτει τα πάγια έξοδα για όσο ζει. Η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, μαζί με πλήθος φίλων και καλλιτεχνών θέλουν η επιθυμία της να εκπληρωθεί.

Τι συνέβη στο δικαστήριο για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ

Απέναντι από το γιο της , Φίλιππο βρέθηκαν ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης και η νύφη της Έφη, μαζί με τον δικηγόρο τους Όθωνα Παπαδόπουλο, ζητώντας επίσης την επιμέλεια. Μάλιστα, στο δικαστήριο επίσης δόθηκε από τα εγγόνια της βιντεοσκοπημένο υλικό. Τα αίματα όμως "άναψαν" όταν ο γιος της αναφέρθηκε στον αδερφό του Βασίλη Ηλιάδη που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια όσο η Αγγελική Ηλιάδη βρισκόταν στην Φάρμα.

Αυτή είναι η απόφαση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, η προσωρινή διαταγή του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών αναφέρει πως η Καίτη Γκρέυ μπορεί να μείνει στο σπίτι της.

Η τελευταία και τελική απόφαση θα βγει στις 24 Οκτωβρίου στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Οι δυο πλευρές πρέπει να αποδείξουν πως η τραγουδίστρια ζητούσε να μείνει στο σπίτι μέχρι το τέλος της ζωής της.

Δείτε επίσης: «Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη ότι...» - Η Ηλιάδη "σπάει" τη σιωπή της για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ

Η προσωπική της ζωή

Παντρεύτηκε και χώρισε σε νεαρή ηλικία. Ήταν για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, και έπειτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Επίσης είχε δεσμό με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά.

Παντρεύτηκε δύο φορές: με τον Νίκο Ηλιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο (1947) και τον Βασίλη (1950-2021), και με τον χρυσοχόο Μιχάλη Παπαναστασόπουλο. Εγγονή της είναι η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Σμύρνη.