Δανάη Μιχαλάκη: Η αντίδραση της Μαρίας Κίτσου στην φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι ευχές για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: Η αντίδραση της Μαρίας Κίτσου στην φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Δανάη Μιχαλάκη, καρπό του έρωτα τους με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, δυο χρόνια μετά τον ρομαντικό τους γάμο στην όμορφη Σύρο (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο και το νυφικό της), παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ηθοποιός με μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά από βουτιά της στην θάλασσα. Βέβαια, να σημειώσουμε πως εμείς στο youweekly.gr πρώτοι από όλους σας είχαμε αποκαλύψευ πως είναι έγκυος.

Βροχή τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

Μέσα σε λίγα λεπτά τα σχόλια ήταν δεκάδες κάτω από την ανάρτηση της, με τους followers να της εύχονται για το μωράκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες.

Ανάμεσα τους και η Μαρία Κίτσου, με την οποία γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά όταν συμμετείχαν για τρία χρόνια στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες όπου υποδύθηκαν τις αδερφές Σταμίρη.

«Λατρεία μου!!Φως μου!! Παντοτινή μου μικρή αδερφή!!! Κάθε ευλογία στη ζωή σου!! Σε λατρεύω!!!», της έγραψε η Μαρία στα σχόλια, ενώ σχολίασαν και άλλοι φίλοι και συνεργάτες της με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε επίσης: 2+1 φορές που η Δανάη Μιχαλάκη έκρυψε την εγκυμοσύνη της - Μας ξεγέλασε αν και πόζαρε ολόσωμη

Δανάη Μιχαλάκη Μαρία Κίτσου

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του

Στη συνέχεια ένα τρυφερό post έκανε και μέλλων πατέρας, Παπαγεωργίου φωτογραφίζοντας την καλή του στο ηλιοβασίλεμα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.
(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.)», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.