«Έπαθα μια μικρή...» - Άσχημη εξέλιξη στις σκαφάτες διακοπές της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτό το διάστημα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, καθώς είναι σε σχέση με τον έρωτά της (δείτε εδώ ποιος είναι) και μαζί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάνοντας τουρ στα ελληνικά νησιά με το σκάφος τους.

Υπήρξε, όμως, μία μικρή ατυχία στο ταξίδι τους, καθώς όπως αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 8/8, η ίδια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, γι' αυτό και απουσίαζε και από τα social media της για δύο μέρες.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στις διακοπές της

«Είμαι καλά, είμαι καλά, είμαι καλά, αναστήθηκα! Μπήκα και σε κομμωτήρια να φτιάξω μαλλιά και νύχια. Μεταμορφώθηκα! Έπαθα μια μικρή αφυδάτωση, δεν ήταν κάτι, δυο μερούλες. Μου έδωσαν και λίγο ορό. Αυτά παθαίνεις αν κάθεσαι στον ήλιο και δεν πίνεις νερό. Σας τα λέω να πίνετε νερό, αλλά δεν τα κάνω. Όλα καλά, θα επιστρέψω σε λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ανέβασε story στο δικό της προφίλ συνομιλώντας με την Ιωάννα Τούνη, με τις δυο τους να λένε τα νέα τους, καθώς η πρώτη δεν θα παραστεί στα γενέθλια της δεύτερης στις Μαλδίβες (δείτε εδώ πόσο κόστισε το ταξίδι αυτό), για άγνωστο λόγο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η φιλία τους έχει "σπάσει".

«Dirty 30 χωρίς εμένα δεν είναι DIRTY. Μου λείπεις τσούχτρα μου», έγραψε.

Παραλίγο πλοίο να την κόψει στα δύο

Μετά το θρίλερ που έζησε σε ταξίδι της στο Βελιγράδι με οδηγό ταξί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήρθε αντιμέτωπη με ακόμη έναν τρόμο. Συγκεκριμένα, παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία σε εξόρμηση της με σκάφος ανοιχτά της Σίφνου και της Σερίφου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξιστορώντας την ιστορία και ξεσπώντας, ότι πλοίο της γραμμής παραλίγο να πέσει πάνω τους, καθώς το σκάφος τους έπαθε μηχανική βλάβη και έμεινε στη μέση της θάλασσας.

«Ένα πλοίο πήγε να μας πατήσει. Συγχαρητήρια στους καπετάνιους σας. Συγχαρητήρια που σέβονται στην θάλασσα», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ήμασταν με φίλους μας στη θάλασσα, πάνω στην βάρκα, λίγο πριν τη Σίφνο και Σέριφο, παθαίνουμε μηχανική βλάβη και δεν έχουμε τίποτα. Έχουμε μείνει μέσα στο νερό. Κοιτάζω γύρω γύρω, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε. Βλέπω στην ευθεία να έρχεται το πλοίο και λέω παιδιά έρχεται και μόνο με τα απόνερα του μπορεί να πνιγείς και λέω θα μας δουν. Δεν μας είδαν ποτέ. Επειδή ήταν η γραμμή που πάει στο νησί, όχι να αλλάξει, να κάνει κάτι, αλλά ούτε καν έκοψε ταχύτητα, πήγαν να μας κόψουν στα δύο. Ευτυχώς λίγο το ζορίσαμε και πήγαμε πιο μπροστά και από τα απόνερα του, πάλι καλά που δεν πνιγήκαμε. Κανένας σεβασμός στη θάλασσα. Επειδή σου λέει αυτή είναι η γραμμή μου είμαι εμπορικό πλοίο και να πέσω πάνω σου σου λέει φταις εσύ. Δεν μας είδε κανείς. Αυτόματος και στην γέφυρα κανείς. Μετά αναρωτιέστε πως γίνονται τα ατυχήματα» συμπλήρωσε σοκαρισμένη.

Λίγο αργότερα ωστόσο, έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ξέσπασε, λέγοντας πως έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της μετά την αποκάλυψη της.

«Βγαίνω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και αμέσως ήρθαν οι δικαστίνες της θάλασσας. Έλα κουκλίτσα μου τώρα, δεν ήξερε ο καπετάνιος που είχαμε τι έκανε με τον ασύρματο. Έλα να μου πεις εσύ τι έκανε ή τι κάναμε. Ήσουν και εσύ μπροστά εσύ εκείνη την στιγμή. Άντε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Δεν ήταν βάρκα, αλλά έτσι το λέω εγώ, βάρκα. Κουβαδάκια, παραλία, πας», ακούγεται να λέει στο βίντεο.