Θρίλερ στο Βελιγράδι για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της - Τι συνέβη

«Αναγκαστήκαμε να του πούμε ότι καλούμε τώρα την αστυνομία»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρίλερ στο Βελιγράδι για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της - Τι συνέβη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που έζησε (δείτε εδώ το βίντεο από την Ιερά Οδό), αποφάσισε μαζί με τον σύντροφό της να ταξιδέψουν για να ξεφύγουν λιγάκι και ο προορισμός που επέλεξαν είναι το Βελιγράδι στη Σερβία. Αφού το αεροπλάνο τους προσγειώθηκε, λοιπόν, οι δυο τους πήραν ένα ταξί για να φτάσουν σύντομα στο ξενοδοχείο που είχαν επιλέξει, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Σύμφωνα με τα story του μοντέλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ταξιτζής που πήρε την κούρσα τους άρχισε να μην ακολουθεί το GPS και προχωρούσε σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τρόμος και πανικός.

Θρίλερ στο Βελιγράδι για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της

Εν τέλει το ζευγάρι έφτασε σώο στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα απείλησαν τον οδηγό πως θα καλούσαν την αστυνομία, με την influencer να εξηγεί πως είναι η πρώτη φορά που ζει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη πολύ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται αυτό το μέρος.

«Φτάσαμε με τον άνδρα μου Σερβία στο Βελιγράδι και ο ταξιτζής που μας πήρε μας πήγε αλλού από εκεί που συζητάμε. Βλέπαμε το GPS, του το δείχναμε και συνέχιζε να μας πηγαίνει αλλού. Αναγκαστήκαμε να του πούμε “Καλούμε τώρα την αστυνομία” για να επιστρέψει στο δρόμο για το ξενοδοχείο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Έντρομη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον αριθμό που έδειξε η ζυγαριά - Δεν πίστευε στα μάτια της

Δήμητρα Αλεξανδράκη Σερβία

Ενοχλημένη με ερώτηση για τον σύντροφό της

Μετά την ματαίωση του γάμου της, και την επίσκεψη της σε Μοναστήρι (δείτε την ανάρτηση), η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε ξανά στο χαμόγελο της. Μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το χωρισμό της, κάτι που είχε αποκαλύψει και μέσω αναρτήσεων της στα social media, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί με τον σύντροφό της και μάλιστα πολύ καλά.

Μετά το χωρισμό τους μάλιστα, είχε μπει και στη διαδικασία να βρει καινούργιο σπίτι για να μετακομίσει και μας είχε δείξει και εικόνες από το εσωτερικό του - δείτε το εδώ.

Από εδώ και πέρα όμως, έχει πάρει την απόφαση να μην μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή, καθώς όπως εξομολογήθηκε το να αποκαλύπτει πράγματα για τη σχέση της, έστω και αυτά τα λίγα - αφού δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφός της - δεν της έκαναν καθόλου καλό.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, ούτε ερώτηση να μου ξαναγίνει για κάτι τέτοιο, λάθος δικό μου. Δεν φταίτε εσείς, δεν φταίει κανείς, φταίω εγώ που από τον ενθουσιασμό μου έκανα κάποια πράγματα. Από εδώ και πέρα τη ζωή μου κανείς δεν την ξέρει και δεν ξέρει καν πώς είναι και δεν θα έχει ποτέ ιδέα κανείς πώς είναι γιατί τελικά δεν βγαίνει σε καλό...» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη φανερά ενοχλημένη.

Να σημειωθεί πως της εν λόγω δηλώσεις, έκανε στα γυρίσματα του νέου video clip του Λευτέρη Πανταζή στο οποίο είναι πρωταγωνίστρια μαζί με την Super Κική.