Τα εισιτήρια μόνο έχουν πάνω από 1000 ευρώ: Σε χλιδάτο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες η Τούνη - Από το μπαλκόνι βουτάς στη θάλασσα

Μετά τη Γαλλική Ριβιέρα πήγε το γιο της και σε εξωτικό προορισμό! Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Αλεξάνδρου και τους κολλητούς της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/j.touni
Instagram/j.touni

Τα γενέθλια της έχει στις 10/8 η Ιωάννα Τούνη και επειδή φέτος γίνεται 30, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στην ίδια αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Αφού λοιπόν δεν μπορεί να κάνει dirty thirty μιας και είναι μαμά, έκλεισε εισιτήρια και ξενοδοχείο για τις Μαλδίβες.

Μάλιστα, εισιτήρια και ξενοδοχείο πλήρωσε και για τους φίλους της ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της σε εξωτικό προορισμό, κάνοντας αυτή τη χρονιά κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αφού λοιπόν πέρασαν σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα στο αεροπλάνο (δείτε τις αναρτήσεις που έκανε) όταν έφτασαν στον προορισμό τους το τοπίο ήταν μαγευτικό.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένει η Τούνη με τον Αλεξάνδρου και τους φίλους τους

Η Ιωάννα Τούνη έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πάντα στην αγκαλιά της το γιο της, και στο πλευρό της τους κολλητούς της, βρέθηκαν στις Μαλδίβες Νήσους που είναι νησιωτική χώρα η οποία συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό.

Πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό που είναι αρκετά... ακριβός. Μάλιστα, εκεί κάνουν τις διακοπές τους και πολλά διάσημα ονόματα του εξωτερικού. Oι Μαλδίβες είναι επίσης αγαπημένος προορισμός της Ελενης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Το ζευγάρι κάνει εκεί τις διακοπές του τα Χριστούγεννα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα τόσο από το εσωτερικό του δωματίου που μένουν, όσο και από τις ομορφιές του νησιού.

Όπως είδαμε, το δωμάτιο τους έχει συγκλονιστική θέα τον ωκεανό και από το μπαλκόνι τους μπορούν να κάνουν απευθείας βουτιά στη θάλασσα. Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς και να βλέπεις με το που ανοίγεις τα μάτια του τη θάλασσα;

Τα εισιτήρια να πούμε πως με επιστροφή κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ, ενώ για μια βραδιά σε ένα από τα all exclusive ξενοδοχεία που έχουν στα νησάκια πρέπει να δώσεις τριψήφιο ποσό.

Δείτε επίσης: Στον "πυρετό" των προετοιμασιών η Ιωάννα Τούνη - Το θέμα που επέλεξε για την βάφτιση του γιου της

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη Instagram

Ιωάννα Τούνη διακοπές Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη γενέθλια Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη παιδί Μαλδίβες