«Εικόνες φριχτές, φαρμακερές! Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μέσα μου» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Instagram / Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο ηθοποιός που το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από την σειρά "Άγριες Μέλισσες", λίγο πριν επιστρέψει στο στούντιο για τα γυρίσματα του "Παράδεισου των Κυριών" όπου θα συμμετέχει ως Σίμος (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για την εισβολή αυτή), βρέθηκε στη Γυάρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το θέαμα που αντίκρισε ωστόσο, δεν τον άφησε να χαλαρώσει και να μπει στο mood των διακοπών, διότι ήρθαν στο μυαλό του εικόνες πολέμου και φασισμού, αφού το νησί αυτό είχε οριστεί ως φυλακή και εξορία τον καιρό της μεταπολίτευσης. Προβληματίστηκε, λοιπόν, και ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

«"Όσοι δεν θυμούνται την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν" Είπε κάποτε ένας Ισπανός φιλόσοφος !

Εχθές επισκέφθηκα την Γυάρο! Εικόνες φριχτές, φαρμακερές ! Φυλακές πολέμου, τόπος εξορίας για αδέρφια από αδέρφια σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ιστορίας μας ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μέσα μου ! Αυτός που αγαπάει την πατρίδα του αγαπάει και τους ανθρώπους της πατρίδας του ! Ζούμε όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό, πατάμε το ίδιο χώμα, εκεί θα επιστρέψουμε Όλοι ! Ποτέ να μην μας ξαναβρεί τέτοιο κακό να φροντίσουμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας ΔΙΑΡΚΩΣ !

Καλό θα ήταν να συντηρούνται τα απομεινάρια αυτής της φριχτής περιόδου να γίνει τόπος επισκέψιμος.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !», έγραψε.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Ο θρήνος πίσω από το χαμόγελό του

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος την Παρασκευή 10/2 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να μιλάει πολύ ανοιχτά για κομμάτια του εαυτού του.

Σήμερα μπορεί να είναι καλλιτέχνης και να ανήκει στο χώρο του θεάτρου, όμως ο Γκοτσόπουλος προήλθε από ένα χωριό, στο οποίο έκανε δουλειές πολύ διαφορετικές από αυτή, που κάνει σήμερα (η αποκάλυψη του ηθοποιού για τη σχέση του με τη Μαρία Κίτσου).

Πολύ συγκινητική ήταν η αναφορά του ηθοποιού στο κομμάτι, που τον δυσκόλεψε περισσότερο από όλα μέχρι σήμερα, με αυτό να είναι ο θάνατος του πατέρα του.

«Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα.

Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι ο Δημήτρης τι κάνει; Δεν θα δουλέψει; Γιατί αυτό; Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς κι από τους χωριανούς. Ρωτούσαν για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την μία μου αδερφή με τον τάδε βοσκό», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.