«Τα είχα πειράξει λίγο, δεν θα πω μαλ@κια@» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Φυρού για τις πλαστικές στο πρόσωπο και το σώμα της

«Λέω πάντα την αλήθεια όπως σας είπα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Φυρού
Instagram / Σοφία Φυρού

Η Σοφία Φυρού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα social media, καθώς έχει εμφάνιση και αναλογίες μοντέλου. Έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 360.000 ακόλουθους στο Instagram, με τον γυναικείο πληθυσμού να την θαυμάζει και να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της ως influencer.

Ένας από τους λόγους, όμως, που είναι τόσο αγαπητή, είναι το γεγονός πως είναι ειλικρινής και απαντά στις ερωτήσεις του κοινού χωρίς να διστάζει. Την Τρίτη 8/8 μάλιστα, έκανε ένα Q & A στο προφίλ της και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε τις πλαστικές που ίσως έχει κάνει και τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει στο πρόσωπο και το σώμα της. Η ίδια, λοιπόν, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Δείτε επίσης: Με πορτοκαλί sexy bikini η Σοφία Φυρού τρώει παγωτό - Σου βρήκαμε παρόμοιο με 9 ευρώ μόνο

Η αλήθεια για τις πλαστικές στο πρόσωπο της Σοφίας Φυρού

«Έχεις πειράξει το πρόσωπό σου;», ήταν η ερώτηση και εκείνη επισήμανε: «Τι να έχω πειράξει ρε αγόρι μου; Βλέπεις να έχω καμιά γαλλική μυτούλα ή χείλη πάπιας; Η αλήθεια όμως είναι ότι έχω κάνει μπότοξ τώρα τελευταία, έτσι λίγο να το δοκιμάσω. Δε με τρελαίνει. Και είχα βάλει πριν ενάμιση χρόνο, πολύ λίγο, μισό ml χειλάκια. Τα είχα πειράξει λίγο, δεν θα πω μαλ@κια@. Τώρα μετά από ενάμιση χρόνο έχει φύγει και έχει μείνει ελάχιστο. Αλλά πάντα είχα μεγάλα χειλάκια. Λέω πάντα αλήθεια όπως σας είπα».

Η φαντασμαγορική πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Μετά τη βάφτιση του πανέμορφου γιού τους Κωνσταντίνου, ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όπως όλα δείχνουν και η μαμά με το μπαμπά, δηλαδή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού. Το απόγευμα του Σαββάτου 17/6/22 λοιπόν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που ήταν καλεσμένος ο γνωστός instagramer και youtuber, μπροστά σε χιλιάδες άτομα έκανε πρόταση γάμου στην καλλονή.

Πιο αναλυτικά μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που είχαν κατακλύσει τον χώρο γύρω από το ΟΑΚΑ για το Water Boom Festival ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του, Σοφία Φυρού, και η απάντηση φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το «ναι!».

Δείτε επίσης: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε