«Μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Κόρομι ένα μήνα μετά το Survivor All Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Κόρομι ένα μήνα μετά το Survivor All Star

Το Survivor All Star εδώ και ένα μήνα περίπου έχει τελειώσει, ωστόσο ακόμη "ξεθάβονται" αναμνήσεις και πληροφορίες από όσα έζησαν εκεί οι παίκτες και όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, επί έξι μήνες, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις και για τον επόμενο κύκλο (δείτε εδώ τι θα αλλάξει ο Ατζούν).

Ο Γιώργος Κορόμι, μάλιστα, την Τετάρτη 9/8 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και φέτος, αλλά και από το '21, αγκαλιά με τα σαλάχια που είχε ψαρέψει, ανακοινώνοντας πως πλέον κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο ψάρι που έχει πιάσει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο στο ριάλιτι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων τον χωρών.

Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ... Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή την φορά!!!Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν την φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και ταΐσε πολύ κόσμο, πολύ πολύ κόσμο.

Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία!!

ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στην φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά...Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Breakfast@Star: «Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Γιώργο Κόρομι, κάναμε ένα λάθος» - Η δημόσια απολογία του Ετεοκλή Παύλου