«Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή; Για να...» - Νέα "καρφιά" Τριαντάφυλλου για την παραγωγή του Survivor

Το είπε δεν άντεξε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή; Για να...» - Νέα

Στην ενότητα της εκπομπής του Καλοκαίρι Yes, Social Report, σχολίασαν σήμερα 10/8 την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Κόρομι με το σαλάχι που είχε πιάσει στο Survivor All Star, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο που έχουν πιάσει στο ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως.

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων τον χωρών. Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ... Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο...» - έγραψε μεταξύ άλλων (δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του στο Instagram).

O Τριαντάφυλλος λοιπόν που δεν έχει καλές σχέσεις με τον Γιώργο Κόρομι από τον κύκλο που συμμετείχε μαζί του και είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα, με αποκορύφωμα την στιγμή που τον άφησε νηστικό - δείτε εδώ τι είχε συμβεί - δεν γινόταν να μην κάνει το σχόλιο του.

Το νέο καρφί του Τριαντάφυλλο για την παραγωγή του Survivor All Star

«Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή; Για να είμαι και δίκαιος, ο Κόρο ψαρεύει πολύ καλά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αλλά κάποια σαλάχια ήταν "σταματημένα". Οπότε, μην τρελαίνεστε. Αλλά το ότι είναι καλός ψαράς, είναι καλός ψαράς, αλήθεια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Το σχόλιο του έφερε διάφορες αντιδράσεις με τους συνεργάτες του να κάνουν διάφορα σχόλια, ενώ λίγο αργότερα ακόμη ένα σχόλιο του τραγουδιστή, αυτή την φορά για διαφορετικό ρεπορτάζ, έφερε αναστάτωση στο πλατό.