«Φύγε σε παρακαλώ, φύγε, φύγε, φύγε!» - Το έντονο σκηνικό που έζησε ο Σχίζας με την 9χρονη κόρη του

Γιατί αντέδρασε έτσι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φύγε σε παρακαλώ, φύγε, φύγε, φύγε!» - Το έντονο σκηνικό που έζησε ο Σχίζας με την 9χρονη κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes την Πέμπτη 10/8 με τον επιχειρηματία να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικές όχι με την προσωπική του ζωή, αλλά κυρίως για το Survivor all star.

Ο πρώην παίκτης δε δίστασε να αποκαλύψει όλα τα συναισθήματα για τους δύο κύκλους του ριάλιτι, που συμμετείχε αλλά και για το Survivor all star 2, που λέγεται ότι επιστρέφει στο ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από την κορούλα του, που μεγαλώνει με τον Σχίζα να την καμαρώνει. Ο ίδιος λοιπόν, αποκάλυψε ένα περιστατικό, που έζησε μαζί της, όταν είχε βγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την κόρη του

«Κοίταξε η μικρή μου είναι παιδάκι, δε μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, στο πρώτο παιχνίδι ειδικά, όταν γύρισα, με έβλεπε και ήταν λίγο μαγκωμένη, είχε συνηθίσει όταν ήθελε να με δει να ανοίγει την τηλεόραση!

Πήγαινε στο σχολείο της λέγανε πράγματα...δεν ήθελε να ακούει, μια φορά θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν βγήκα από το παιχνίδι, από το πρώτο κιόλας, είχα πάει να την πάρω από το σχολικό και μόλις μπήκα μέσα, παιδάκια φωνάζανε και εκείνη είχε κάτσει σε μία γωνία και έλεγε: «Φύγε σε παρακαλώ, φύγε, φύγε, φύγε!». Ξέρεις ντρεπόταν! Είναι πολύ μαζεμένο, πολύ συνεσταλμένο παιδί», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας,

Το σχόλιο του Σχίζα για τον Κατσούλη τη βραδιά του τελικού

Ο Στάθης τόνισε, πως θεωρεί δίκαιη τη νίκη του Σάκη Κατσούλη μιας και ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνος είχε δείξει την προτίμησή του στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη.

Σε κάθε περίπτωση μίλησε αντικειμενικά για το φετινό νικητή παρά το γεγονός, πως στο Γαλάτσι ήρθαν σε μία μικρή αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Το σχόλιο του Στάθη Σχίζα για το Σάκη Κατσούλη

«Ντάξει το παιδί το άξιζε δεν το συζητάμε! Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα φυσικά να το πάρει ο Μπάρτζης, ο κόσμος επέλεξε. Βέβαια από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη, οπότε μάλλον νικήσανε και οι δυο», είπε ο Στάθης Σχίζας.