Και όμως το έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου - Ίσιωνε τα μαλλιά της με πρέσα στο αμάξι ενώ οδηγούσε (Βίντεο)

Είναι πολύ μπροστά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
natasatheodoridou - instagram
natasatheodoridou - instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δε μπορεί να κρύψει τις μεγάλες αγάπες της ζωής της, αφού πρόκειται για μια πολύ εκφραστική τραγουδίστρια, που ειδικά μέσα από τα social media δείχνει πως περνάει την καθημερινότητα της.

Οι δύο κόρες, που έχει φέρει στη ζωή - Αντριάνα και Κριστιάνα - και το τραγούδι αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τις πιο μεγάλες αδυναμίες της λαϊκής καλλιτέχνιδας (δείτε την εδώ στη θάλασσα με τη μεγάλη της κόρη).

Για φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, η Νατάσα έχει προγραμματίσει συναυλίες σε νησιά και πόλεις ανά την Ελλάδα με τη Λευκάδα να είναι η στάση της για την Πέμπτη 10/8. Μέσα από ένα βίντεο στο instagram βλέπουμε τη Νατάσα να κατευθύνεται προς τη Λευκάδα και παράλληλα ο κομμωτής της, να της ισιώνει τα μαλλιά στο αμάξι, όσο εκείνη οδηγούσε.

Η στιγμή που η Νατάσσα Θεοδωρίδου ίσιωνε τα μαλλιά της μέσα στο αμάξι

Το ξεκαθάρισμα της Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1, η οποία δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Youtube με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της για πολλά ζητήματα.

Σε όσες δηλώσεις έχουμε δει την Νατάσα να κάνει από την αρχή της καριέρας της μπορούμε να πούμε, πως μιλάει πολύ ειλικρινά τόσο για την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της και την καριέρα της στη μουσική!

Τα σχόλια, που έχει δεχτεί η Θεοδωρίδου ποικίλουν, με τον κόσμο να έχει δώσει μεγάλη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση, θίγοντας μάλιστα κάποιοι και τις αισθητικές επεμβάσεις, με την Νατάσα να απαντάει επ' αυτού (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει η Νατάσα και 14 άλλες Ελληνίδες τραγουδίστριες μέσα στα χρόνια).

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας...Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι...τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα...Δεν είμαι αρνητική καθόλου...η ομορφιά είναι ωραία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.