Έχει πισίνα, γυμναστήριο, σολάριουμ, σάουνα, μαρμάρινο τζάκι και πολλά σαλόνια - Φωτογραφίες & βίντεο από την βίλα του Νίκου Κοκλώνη στη Βούλα

Δεν λείπει τίποτα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Κοκλώνης
Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί αυτό το διάστημα να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά της Ελλάδας (δείτε εδώ το έξαλλο πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο), ωστόσο κάθε φορά επιστρέφει στο σπίτι του στη Βούλα για να χαλαρώσει πλήρως και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του.

Πρόκειται για μία υπερπολυτελή βίλα, η οποία τα έχει όλα μέσα! Θα έλεγε κανείς πως δεν χρειάζεται να βγαίνει ποτέ από την κατοικία του. Όπως έχει δείξει στο παρελθόν μέσα από την κάμερα του Happy Day, αλλά και από τις αναρτήσεις του στο Instagram αυτή περιέχει πισίνα, γυμναστήριο, σολάριουμ, σάουνα, δωμάτιο γκαρνταρόμπα, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά, όπως επίσης πολλά σαλόνια.

Δείτε επίσης: Τα ''έσπασαν'' Κοκλώνης & Καινούργιου στη συναυλία της Βίσση στη Μύκονο - Τραγουδούσε με το ποτό στο χέρι ο παραγωγός

Η φαντασμαγορική βίλα του Νίκου Κοκλώνη στη Βούλα

Αγνώριστος με ξανθό πλατινέ μαλλί

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς και ευδιάθετους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Το έχει αποδείξει σε κάθε live του Just The 2 of Us μέχρι τώρα! Είναι πολύ αυθόρμητος και του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα, χωρίς να φοβάται πως θα είναι "κακός".

Ένα από τα πράγματα που δοκίμασε, λοιπόν, όσο βρίσκεται εκτός κάμερας και τηλεόρασης είναι η ανανέωση του χρώματος του μαλλιού του. Θέλησε να κάνει μία extreme αλλαγή και να "ανοίξει" το σκούρο καστανό της κεφαλής του, τρομάζοντας το κοινό του με το αποτέλεσμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Άσχημα νέα για το The Voice - Αποχωρεί για τα μάτια του Νίκου Κοκλώνη αγαπημένος κριτής

Τράβηξε βίντεο, δηλαδή, τη στιγμή που τα μαλλιά και τα μούσια του έγιναν κατάξανθα, πλατινέ, από το ντεκαπάζ, με τον ίδιο να σοκάρεται από το θέαμα, με την Πηγή Δεβετζή που ήταν μαζί του να ενθουσιάζεται και να υποστηρίζει πως αυτό το look του ταιριάζει γάντι.

«Έτσι θα ήμουν, αν ήμουν από τη Σουηδία», ανέφερε ο ίδιος με την φίλη του να του απαντά: «Εγώ λέω να το αφήσεις».

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δεν ήταν το τελικό στάδιο της αλλαγής του, καθώς στις επόμενες φωτογραφίες τον βλέπουμε απλώς με πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών, που φαίνεται απόλυτα φυσικό πάνω του. Ίσως, βέβαια, να ήταν και ένα απλό φίλτρο όλο αυτό.

Δείτε επίσης: Θα γίνει ''πανικός'' - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Fame story με το Νίκο Κοκλώνη

Νίκος Κοκλώνης μαλλί