Του έκαναν έκπληξη οικογενειακώς - Τα χλιδάτα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου με τον πατέρα του, Νίκο, και τη μητριά του, Τατιάνα Στεφανίδου στην Κεφαλονιά

Το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου / NDP
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου / NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού έκλεισαν οι κάμερες και αποχαιρέτησαν τα στούντιο του MEGA και του ALPHA αντίστοιχα, πήραν το σκάφος τους και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με προορισμό το Ιόνιο, αφού από τους Παξούς, πήγαν στην Κάστο, από εκεί στην Κέρκυρα (δείτε εδώ φωτογραφίες τους στα σοκάκια) και τώρα βρίσκονται στην Κεφαλλονιά, την πατρίδα του δημοσιογράφου.

Στον τελευταίο προορισμό γιόρτασαν, μάλιστα, τα 27α γενέθλια του γιου του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη, ο οποίος προέρχεται από τον πρώτο γάμο του παρουσιαστή με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την έκπληξη που του ετοίμασαν με την τούρτα και τις μαγικές τους στιγμές στο νησί.

Τα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου με τον πατέρα του, Νίκο, και την Τατιάνα Στεφανίδου στην Κεφαλλονιά

«Στην #Κεφαλλονιά, στην πατρίδα του άνδρα μου, με τις απίστευτου κάλλους παραλίες, όπου το αγόρι μας @labisevagelatos έκλεισε τα 27!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Το νυφικό της ήταν μίνι με μακρύ πέπλο - Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο

Οι ευχές της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου

Η μητέρα του και γνωστή αθλητικογράφος έσπευσε να ευχηθεί στο αγόρι της, που έκλεισε τα 27 του χρόνια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία!

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως τα παιδιά του Νίκου Ευαγγελάτου αν και από διαφορετικούς γάμους έχουν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία της Λυδίας με το Λάμπη).

«Αγάπη μου, πριν από 27 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου εσένα, το πρώτο φως της ζωής μου. Κι απ τις πρώτες "τιμονιές" της ωραίας πορείας σου ως σήμερα, νιώθω περήφανη γι αυτό που είσαι και για εκεί που έχεις φτάσει. Χρόνια πολλά γιόκα μου, με υγεία, ευτυχία και αγάπη και η μαμά είναι πάντα δίπλα σου, σε όποια λιμάνια ζωής κι αν επιλέγεις...», έγραψε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.