«Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» - Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία του Μποτία junior στην αγκαλιά της Ελένης Φουρέιρα

Πέρασε κιόλας μισός χρόνος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε μητέρα για πρώτη φορά, εκπληρώνοντας το όνειρο της, τη στιγμή που η καριέρα της βρίσκεται στο απόγειό της. Εκείνη και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, λοιπόν, - για τον οποίο αναμένεται μία σπουδαία ανακοίνωση - πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το γεγονός, μάλιστα, πως βλέπουν τον γιο τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, είναι λόγος γιορτής για εκείνους και έτσι το Σάββατο 12/8 που ο μπέμπης έγινε έξι μηνών, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της αγκαλιά με το μωρό της και την συνόδευσε με την πιο τρυφερή πρόταση.

Δείτε επίσης: Με δωμάτιο για τα ρούχα και πισίνα - Φωτογραφίες από το υπερσύγχρονο σπίτι τους

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της

«Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου», έγραψε και γέμισε με σχόλια.

Ελένη Φουρέιρα γιος
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ιωάννα Τούνη, ξετρελαμένη, ως μητέρα αγοριού και εκείνη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άφησε το δικό της σχόλιο ενθουσιασμού.

σχόλιο Τούνη σε Φουρέιρα

Αποκλειστικό: Πού θα γίνει η βάφτιση του μπέμπη

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τις εξωσωματικές για να αποκτήσει ένα παιδάκι και είχε ξεσπάσει για τα διάφορα σχόλια που γινόντουσαν περί εγκυμοσύνης ενώ η ίδια δεν είχε ανακοινώνει κάτι ακόμη, καθώς οι πρώτοι μήνες κύησης ήταν δύσκολοι.

Έχοντας λοιπόν κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, λατρεύει μετά από κάθε επαγγελματική υποχρέωση να "τρέχει" στο σπίτι και να παίζει με τον μπέμπη της, όπως έχει δημοσιεύσει και βίντεο με τα χάδια τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πλέον το ζευγάρι ετοιμάζει την βάφτιση του παιδιού του, αφού μέχρι στιγμής δεν σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο. Εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές για το που θα γίνει η τελετή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες που πρώτοι σας μεταφέρουμε, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να κάνουν την βάφτιση του γιου τους σε πλωτό σκάφος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως κατάφεραν να προστατέψουν τόσα χρόνια τη σχέση τους αλλά και την εγκυμοσύνη, το ίδιο θέλουν να κάνουν και με το γιο τους. Για το λόγο αυτό θέλουν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και να μην διαρρεύσουν πληροφορίες. Μάλιστα, οι καλεσμένοι θα είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένα πάρα πολύ στενά μέλη της οικογένειας.

Επίσης, πρώτοι από όλους σας είχαμε αποκαλύψει και το όνομα που θα πάρει - δείτε το εδώ!