Εξαφανισμένη επί 8 μήνες η Τζούλια Καραγιάννη: «Ήταν πάρα πολύ σοβαρό» - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

Η πρώην παίκτρια του Power of Love και του Love Island αποκάλυψε που βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη επί 8 μήνες η Τζούλια Καραγιάννη: «Ήταν πάρα πολύ σοβαρό» - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

Την Τζούλια Καραγιάννη την γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love πριν από αρκετά χρόνια, ωστόσο ξανασυστήθηκε στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Love Island που πραγματοποιήθηκε περίπου ένα χρόνο πριν στο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ πώς ήταν τότε πριν τις πλαστικές).

Αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, γι' αυτό και απέκτησε τους δικούς της θαυμαστές και χιλιάδες ακόλουθους στα social media της, στα οποία ήταν πολύ ενεργή και δημοσίευσε συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Εδώ και 8 μήνες ωστόσο, εξαφανίστηκε, με μοναδικό της σημάδι της φωτογραφία που δημοσίευσε από το νοσοκομείο με τους ορούς στο χέρι (δείτε την εδώ). Την Κυριακή 13/8 όμως επέστρεψε και πάλι στην πλατφόρμα του Instagram και εξήγησε στους followers της τι συνέβη.

Ο λόγος απουσίας της Τζούλιας Καραγιάννη από τα social media

«Γεια σας! Βγάζω αυτό το βίντεο για να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στέλνατε καθημερινώς μηνύματα και ρωτούσατε πως είναι η υγεία μου και αν είμαι καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Βγάζω αυτό το βίντεο, λοιπόν, για να ενημερώσω ότι μετά από 8 μήνες που είχα ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όλα τελείωσαν και είμαι καλά. Πέρασε και περίπου ένας μήνας μετά το χειρουργείο, οπότε τώρα θα επανέλθω στα social media και θα είμαι πάλι δίπλα σας. Ευχαριστώ για την αγάπη και το νοιάξιμο που είχατε για μένα.

Όσο για τους δημοσιογράφους που έγραψαν πολλά, δε θα αναφέρω σχετικά με τι ήταν το θέμα υγείας μου. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, μείνετε εκεί. Γενικότερα δε μου αρέσει να με λυπούνται. Όλα τα περνάμε, σημασία έχει να έχουμε δύναμη, να συνεχίζουμε και να κοιτάμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.