Power of love: Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Με ορό στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Power of love: Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Μέσα από το instagram έγινε γνωστή μία είδηση την Τρίτη 11/7 σχετικά με την περιπέτεια υγείας γνωστής κοπέλας, που αρχικά γνωρίσαμε στο Power of love και στη συνέχεια στο Love island.

Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία χωρίς να γνωστοποιεί το λόγο και τι της συνέβη, δημοσίευσε μία ανάρτησή της από το νοσοκομείο με το χέρι της, στο οποίο είχε τοποθετηθεί ορός (δείτε εδώ την αλλαγή της μέσα στα χρόνια).

Η ανάρτηση πρώην παίκτρια από το Power Of love

Η ίδια αρκέστηκε να γράψει μέσα από το story της, πως πήγαν όλα καλά: «Επιτέλους μετά από μήνες όλα τελείωσαν ευχαριστώ για τη στήριξη σας».

Power of love - Καραγιάννη

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Την Τζούλια Καραγιάννη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Power of love» ή κοινώς στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Μπορεί η ίδια να παρέμεινε αρκετό καιρό στο παιχνίδι, ωστόσο λίγο αργότερα και την είδαμε να αποχωρεί αλλά και να χωρίζει με τον Μιχάλη Κάββαλο από το ριάλιτι.

Πλέον η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της,

Μάλιστα, η Τζούλια Καραγιάννη πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της από το Ντουμπάι όπου αναμφίβολα είναι πιο εντυπωσιακή αλλά και ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, πρώην παίκτης του Power of love έχασε πρόσφατα την μητέρα του.