Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη μετά την αποκάλυψη για τον νέο βήμα στη ζωή του άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτου

Οι ευχές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη μετά την αποκάλυψη για τον νέο βήμα στη ζωή του άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτου

Ένα νέο βήμα στη ζωή του αποφάσισε να κάνει ο Λευτέρης Σουλτάτος, με την σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη να είναι συνεχώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει. Ο σεφ κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Την είδηση έκανε γνωστή εντελώς ξαφνικά με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και ένα μακροσκελές κείμενο - δείτε εδώ τι έγραψε.

Η ανάρτηση της Λασκαράκη για τον Σουλτάτο

Η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και επιλογή και θέλησε να του ευχηθεί καλή επιτυχία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έκανε repost την ανάρτηση του και έγραψε «Καλή επιτυχία αγάπη μου».

Λευτέρης Σουλτάτος εκλογές Κρήτη

Η αποκάλυψη για το γάμο τους

«Δεν κινδυνεύεις παρόλο που υπάρχουν δύσκολες διαδρομές αλλά είναι να ξέρει ο οδηγός να χειρίζεται την οδήγηση. Ο Λευτέρης ευτυχώς είναι καλός οδηγός. Εγώ είμαι συνοδηγός, λέω έχεις 33 δευτερόλεπτα να περάσεις αυτή την πινακίδα. Εμάς τρέχουν διάφοροι αλλά κυνηγάς τον εαυτό σου ουσιαστικά. Να κάνεις καλό χρόνο, να μην πάρεις ποινή, να μη χάσεις τον δρόμο.

Όταν μου ζήτησε στην αρχή να το κάνω λέω με κοροϊδεύει. Το προσπάθησα πέρυσι τον Φεβρουάριο στον γύρο της Αττικής. Κοιτούσα κάτι χωράφια, αναρωτιόμουν πώς μένουν εκεί, πόσα ενοίκια δίνουν, αν έχει υγρασία. Μετά πορώνομαι εγώ γιατί δεν θέλω να χάνω. Δεν φοβήθηκα ποτέ εκτός από τον 24ωρο που πετάγονταν κάτι λαγοί κάτι τέτοια. Έχει πάρα πολύ κόσμο, είναι περίπου 100 πληρώματα. Έχουν άτομα που το έχουν οργανώσει όλο αυτό», ανέφερε.

Σχετικά με το πώς είναι ο σύζυγός της και εάν την ακολουθεί την ίδια στις δικές της δραστηριότητες, επισήμανε: «Ο Λευτέρης δε λέει ποτέ όχι, δεν βαριέται ποτέ, δεν είναι αρνητικός, δεν μπορεί τους ανθρώπους που βαριούνται. Εγώ τον σέρνω σε όλα τα ταξίδια, όταν δεν είναι για δική του δουλειά και πάντα καταφέρνει και μου χώνει και μια δουλειά μέσα. Πάει και βλέπει εστιατόρια το οποίο είναι μια διαδικασία».