«Θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν» - Το κακόβουλο μήνυμα στην Παρασκευή Κερασιώτη και η αποστομωτική απάντησή της

Η πρώην παίκτρια του GNTM δέχθηκε για άλλη μία φορά τα πυρά του κόσμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Παρασκευή Κερασιώτη
Instagram / Παρασκευή Κερασιώτη

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που άφησαν το δικό τους στίγμα στον διαγωνισμό, καθώς έφτασε μέχρι το τέλος, σε ένα παιχνίδι μαζί με άντρες, επιθυμώντας να περάσει ως μήνυμα πως όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτου χρώματος, καταγωγής και εμφάνισης, μπορούν να τα καταφέρουν εάν το θέλουν πραγματικά, μιας που και η ίδια έχει τσιγγάνικη καταγωγή.

Μετά το ριάλιτι, όμως, δεν κατάφερε να συνεχίσει το όνειρό της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σταμάτησε να το κυνηγά, αλλά προς το παρόν εργάζεται ως σερβιτόρα για να μπορεί να στηρίξει τις επιθυμίες της και την οικογένειά της. Όλα αυτά έγιναν αφορμή να δεχθεί πολύ άσχημα και αρνητικά σχόλια που την έκαναν να κλάψει (δείτε εδώ το βίντεο με τα δάκρυα και την απάντησή της) και την Κυριακή 13/8 δέχθηκε ένα ακόμη σχόλιο, αυτή τη φορά όχι για τη δουλειά της, αλλά για την συμμετοχή της στο GNTM.

Το μήνυμα που δέχθηκε η Παρασκευή Κερασιώτη και η απάντησή της

«Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν. Πόσο άθλια επιχειρήματα είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δεν νίκησες», έγραφε το μήνυμα που της έστειλε μία άγνωστη κοπέλα στο Instagram.

Η Παρασκευή, λοιπόν, το μοιράστηκε με το κοινό της και θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα: «Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ένα κορίτσι, δεν θέλω να δείξω το προφίλ της. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά τα σχόλια, όμως υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από ανθρώπους όπως αυτό το κορίτσι που χωρίς να με ξέρει χωρίς να ξέρει πως είναι η ζωή μου, τι περνάω στη ζωή μου, μου έγραψε όλα αυτά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει τρόπους, ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν.

Πόσο ευχαριστώ τους γονείς μου για τους τρόπους που μου έδωσαν, για τον άνθρωπο που με έχουν κάνει. Το ανέβασα αυτό για να σας πω να μην σας αγγίζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, ό,τι και να σας λένε εσείς να τους χαμογελάτε».

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις κάτω από το βίντεο με τον τσιγγάνικο χορό της

Παρασκευή Κερασιώτη αρνητικό σχόλιο
Instagram / Παρασκευή Κερασιώτη

Μάλιστα, απάντησε στην κοπέλα: «Να είσαι καλά κορίτσι μου».

Παρασκευή Κερασιώτη απάντηση σε αρνητικό σχόλιο
Instagram / Παρασκευή Κερασιώτη